Sådan ændres et Yahoo-mobilnummer

Når du logger ud af din Yahoo Messenger-konto, går meddelelser og alarmer automatisk til dit mobiltelefonnummer, hvis det er knyttet til din konto. Du kan ændre dit Yahoo-mobilnummer, hvis du har et nyt nummer eller vil skifte til en anden enhed. Nye meddelelser og alarmer sendes til det nye nummer, du udpeger efter ændringen. Ændringer, du foretager i nummeret, træder i kraft med det samme.

Trin 1

Klik på knappen "Start" på din computer, og hold markøren over "Alle programmer". Klik på "Yahoo Messenger" for at åbne programmet.

Trin 2

Log ind på din Yahoo-konto med dit id og din adgangskode.

Trin 3

Klik på "Messenger" i topmenuen, og klik derefter på "Indstillinger".

Trin 4

Klik på "Rediger mobiltelefon" for at se mobilindstillingerne for din Yahoo-konto.

Trin 5

Klik på "Slet" ud for "Messenger Phone", og vælg "Fjern alarmer til denne enhed." Klik på "Slet enhed", og telefonnummeret fjernes fra din Yahoo Mobile-konto.

Trin 6

Klik på "Tilføj underretningsenhed" og gå videre til næste trin.

Trin 7

Indtast dit 10-cifrede mobiltelefonnummer i det angivne felt. Vælg din mobiludbyder fra rullelisten, og fortsæt til næste trin. En sms med en bekræftelseskode sendes til din mobiltelefon.

Indtast bekræftelseskoden fra tekstbeskeden i det felt, der er angivet på Yahoo. Klik på "Bekræft" for at tilføje det nye nummer til din Yahoo Mobile-konto.