Sådan tilslutter du dig .M4V-filer

Arbejde med digitale videofiler giver bekvemmelighed over diske og andre lagringsmedier. For det første er længden af ​​en digital videofil ikke begrænset af kapaciteten på en CD eller DVD-disk. En lang film, der blev delt i flere dele til opbevaring på to eller flere diske, kan samles igen til en enkelt, komplet film på din harddisk. En række programmer er tilgængelige til dette formål, men den gratis QuickTime-afspiller fra Apple er en af ​​de nemmeste og billigste muligheder. Denne proces fungerer for et antal filformater, herunder .M4V-filer.

Trin 1

Åbn QuickTime-afspilleren ved at klikke på "Start", "Programmer" og "QuickTime Player" eller ved at klikke på "QuickTime" -ikonet på skrivebordet.

Trin 2

Klik på "Computer" -linket på skrivebordet for at se dine filer, og naviger til den mappe, hvor dine .M4V-filer er placeret.

Trin 3

Klik på den første videofil, og hold museknappen nede, mens du trækker den ind i QuickTime-vinduet, og slip derefter museknappen. Begyndelsen på videofilen skal vises i fremviseren.

Trin 4

Klik og hold ikonet "Skrub", som ligner en lille trekant. Træk ikonet "Skrub" helt til højre kant af tidslinjen. Dette markerer det sted, hvor du vil have den næste fil indsat.

Trin 5

Klik på den næste video, og hold museknappen nede, mens du trækker den til QuickTime-vinduet. Dette indsætter den anden video direkte efter den første. Gentag trin 4 og 5 for andre videoer, du gerne vil føje til den flettede fil.

Trin 6

Klik på "File" i titellinjen, og vælg "Save As ...", når alle filer er blevet føjet til tidslinjen. Vælg en placering til din gemte fil, og omdøb filen om nødvendigt. Sørg også for, at indstillingen for "Gem som en selvstændig film" er markeret.

Klik på knappen "Gem" nederst til højre i vinduet. Programmet tager nu noget tid at behandle videofilen. Når den er færdig, har du en flettet kopi af dine videofiler.