Sådan bruges Neon NDS-emulator

Da Nintendo DS blev frigivet, blev verden af ​​mobil videospil vendt på hovedet. DS var den første bærbare konsol, der havde to skærme, hvor den ene var en berøringsskærm. Som mange andre videospilsystemer blev DS hurtigt omvendt konstrueret, og en Nintendo DS-emulator blev produceret på relativt kort tid. NeonDS var en af ​​de første DS-emulatorer, der blev frigivet, der giver dig mulighed for at spille DS-spil på din computer.

Trin 1

Download Nintendo DS NeonDS-emulator fra udviklerens websted. Dobbeltklik på den downloadede "NeonDS.exe" fil for at køre NeonDS.

Trin 2

Enkeltklik på "File" -knappen, der er placeret i toplinjemenuen i hovedvinduet i NeonDS-softwaren. Klik på "Åbn" fra den genvejsmenu, der vises.

Trin 3

Find Nintendo DS ROM-filen med udvidelsen "nds" i slutningen af ​​filen, som du har på din computer. Enkeltklik på nds ROM-filen, og klik på "OK".

Trin 4

Vent mens Nintendo DS-spilfilen læses af NeonDS-emulatorsoftwaren. Der vises et tyndt vindue, der viser videoen fra Nintendo DS-spillet, som du downloadede.

Brug tastaturet til at styre Nintendo DS-spillet. Brug computermusen til at klikke på den nederste skærm af NeonDS, som fungerer som berøringsskærm.