iOS 8.3 Beta 4 frigivet til udviklere og offentlige beta brugere til test

Apple har udgivet den fjerde beta-udgivelse af iOS 8.3 til dem, der er registreret i iOS-udviklerprogrammet, eller som deltager i iOS Public Beta. Bygningen er udført som 12F5061 og er tilgængelig nu for kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder.


Den enkleste måde at installere iOS 8.3 beta 4 på er via software-opdateringsmekanismen Over-the-Air på iOS-enheden. Dette er tilgængeligt via Indstillinger> Generelt> Softwareopdatering. Som altid skal du sikkerhedskopiere enheden, inden du opdaterer systemsoftwaren, hvilket er særligt vigtigt, når denne iOS-software er en betaversion. Derudover anbefales det ikke at køre beta-software på en primær enhed.

Den nye beta-build IPSW kan også downloades fra iOS Dev Center for dem, der er registreret hos Apple.

IOS 8.3 fortsætter med at fokusere på forbedringer, fejlrettelser og forbedringer af funktionerne, og versionen forventes at omfatte nye forskellige emoji-ikoner, trådløs CarPlay-forbindelse, Apple Pay-forbedringer, nye sprog til Siri og Google 2-faktor-godkendelsesstøtte.

Mens dette er den fjerde beta af iOS 8.3 samlet, er dette den anden udgivelse tilgængelig for Public Beta-brugere af iOS. Der er ingen kendt tidslinje for, at iOS 8.3 bliver udgivet til offentligheden, men man kan med rimelighed forvente, at en endelig version kommer frem, før Apple Watch debuterer.

Separat har Apple også lavet Xcode 6.3 beta 4 til rådighed for iOS-udviklere.