Apple arbejder på "revolutionerende" Mac OS X 10.7-funktion - er det Cloud computing?

Apple arbejder på en "revolutionerende" ny Mac OS X 10.7-funktion, ifølge en ny jobannonce på Apple.com:

Vi leder efter en senior software ingeniør til at hjælpe os med at skabe en revolutionerende ny funktion i selve fundamentet af Mac OS X. Vi har noget virkelig revolutionerende og virkelig spændende på vej, og det vil kræve din mest kreative og målrettede indsats nogensinde.

Indsendelsen blev oprindeligt opdaget af AppleInsider, og siden har spekulationer sværret om, hvad funktionen er. Baseret på beviser inden for udstationering og nogle andre nyere Apple-nyheder ser det ud til at være relateret til cloud computing.

Mac OS X 10.7 + Cloud Computing = Mac OS X Clouded Leopard?

Det største antydning i jobannoncerne er at begunstige kandidater, der har erfaring med at udvikle sig med "internetteknologier og -tjenester" og mere fortroligt "deltog i eller lede arkitekturen i store webskalaer" med HTTP-protokoloplevelse. Dette fører naturligvis til antagelsen om, at Mac OS X 10.7 faktisk vil have Cloud-funktioner indbygget i fundamentet af operativsystemet. HTTP og XHTML5 er kerneelementer i OCCI-specifikationen (Open Cloud Computing Interface) og er integrerede dele i de fleste eksisterende cloud computing-tjenester og -platforme. Når du kombinerer denne viden med de seneste nyheder om, at Apple opbygger et massivt datacentre på 500.000 kvadratfod, er der lidt plads tilbage til at undre sig over, hvad Apple har op til.

Selvfølgelig er spørgsmålet om, hvordan præcis cloud computing vil blive integreret med fremtidige versioner af Mac OS X, iOS og endda iTunes, så lad spekulationen køre vild! Jeg går først. Hvis man antager alt dette pander ud, ville navnet Mac OS X 10.7 Clouded Leopard helt sikkert være passende og langs de eksisterende feline-navne-konventioner som den første iteration af Mac OS X for direkte at integrere cloud computing-funktioner.

Her er hele jobindlæggelsen:

Er du på udkig efter at hjælpe med at skabe noget helt nyt? Noget der aldrig har været gjort før og vil virkelig forbløffe alle? Er du begejstret for udsigten til, at hvad du har bidraget til at skabe, vil blive brugt hver dag af millioner af Apple-kunder? Så kom og arbejde videre med Mac OS X-software engineering team for at hjælpe med at opbygge en ny og revolutionerende funktion til Mac OS X.

Vi leder efter en senior software ingeniør til at hjælpe os med at skabe en revolutionerende ny funktion i selve fundamentet af Mac OS X. Vi har noget virkelig revolutionerende og virkelig spændende på vej, og det vil kræve din mest kreative og målrettede indsats nogensinde.

En ideel kandidat har en grad i Computer Science (eller tilsvarende), fem års erhvervserfaring, der udvikler C / C ++ / Objective-C biblioteker eller rammer til brug på slutbruger systemer, erfaring med udvikling af internetteknologier og -tjenester og en lidenskab for at gøre "virkelig hårde" ting, der aldrig har været gjort før.

En ekstraordinær kandidat vil også have tætte og personlige erfaringer med HTTP-protokollen samt andre protokoller, der er lagret oven på det, har deltaget i eller leder arkitekturen i store webskalaer, har sendt flere "platforme" til brug for millioner af brugere.

Yderligere Ønskede Færdigheder og Erfaring:
- Mac OS X platform udvikling erfaring
- Kendskab til mål-C
- UNIX udviklingserfaring
- BS i datalogi eller tilsvarende 5+ års erfaring

Du kan se jobannoncerne eller endda ansøge om det selv på jobs.apple.com.