OS X 10.10.3 Beta 7 Udgivet for Developer Testing

Apple har udgivet en syvende beta-version af OS X Yosemite 10.10.3, bare et par dage efter at have frigivet den sjette beta.

Den hurtige beta-testudgivelsesplan foreslår enten, at den endelige offentlige version af OS X 10.10.3 nærmer sig hurtigt, eller måske er en vigtig løsning inkluderet i den syvende betaversion, selvom den tidligere sandsynligvis er mere sandsynlig.


Det nyeste byggeantal af OS X 10.10.3 ankommer versionen som 14D130a og fortsætter med at understrege Photos app til Mac.

Brugere, der deltager i OS X Public Beta-programmet, eller som er indskrevet i Mac Developer-programmet, kan finde den opdatering, der nu er tilgængelig via softwareopdateringsfunktionen i OS X, tilgængelig via menuen Apple> fanen App Store> Opdateringer. Installation af opdateringen kræver, at Mac'en genstartes.

Den mest bemærkelsesværdige funktion i OS X 10.10.3 forbliver Photos-programmet, som erstatter iPhoto som et hub til Mac-billedbehandling. Billeder til Mac ligner ganske vist billederne til iOS-appen på en iPhone eller iPad, selv om den er mere fremhævet som forventet på et skrivebord.

Billeder-appen ser ud til at være en fantastisk OS X-app, men nogle Mac-brugere, der foretager hurtige billedændringer, kan fortsat bruge apps som Preview til at gemme andre billedfilformater på en hurtig måde og foretage nogle andre ændringer, der endnu ikke er mulige med Fotos til app.

OS X 10.10.3 indeholder også opdaterede emoji-ikoner og understøttelse af Google-to-trins-godkendelse. Andre funktioner, forbedringer og fejlrettelser er sandsynligvis inkluderet.

I øjeblikket forbliver den seneste offentlige version af OS X Yosemite 10.10.2. I betragtning af den øgede udgivelsesplan, kan brugerne med rimelighed forvente, at OS X 10.10.3 bliver tilgængelig for Yosemite-brugere ganske snart.