Firefox 8 udgivet [Download Links]

I den uendelige quest for at gøre versionsnumre irrelevante er Firefox 8 blevet frigivet. Teknisk set er det ikke meningen at være ude til i morgen, men som med tidligere Firefox-udgivelser, blev downloadet skubbet tidligt til Mozilla offentlige FTP-servere og er bredt tilgængelig for alle at hente til hver understøttet platform (Mac, Windows, Linux).

Funktionerne i Firefox 8 omfatter Twitter-søgningintegration, forbedret HTML5-support, bedre udvidelse / pluginsikkerhed og nogle tabsforbedringer, som jeg ikke kunne identificere. Når du først starter Firefox 8, møder du den nye add-on-manager, som kontrollerer, at du har installeret tilføjelsesprogrammerne og ikke en tredjepart. Du vil også bemærke, at standard Firefox-siden synes at synes, at det er en betaversion, men når du tjekker versionsnummeret er det 8.0. Firefox 8 føles også lidt hurtigere, især når du læser fra cache.

Download Firefox 8 nu

Mac OS X, Windows og Linux versioner er tilgængelige, disse er direkte download links:

  • Download nu (Mac OS X)
  • Download nu (Windows)
  • Download nu (Linux)

Mac OS X Lion-brugere kan være skuffede over at opdage, at ægte fuldskærmstøtte stadig ikke findes i denne udgave. Du kan indtaste deres egen bagt version af fuldskærmstilstand med Command + Shift + F, men der er ingen fuld skærmknap i øverste højre hjørne, indtil du allerede er i, og den overordnede tilgang, Firefox tager, føles slurvet i forhold til Safari, Chrome eller enhver anden OS X Lion-appshåndtering af fuldskærmstilstand. Dette efterlader Firefox som den eneste tilbageværende populære Mac-browser, der ikke har vedtaget fuld Lion support, men det er sikkert, at det kommer til sidst.