5 enkle anvendelsesforbedringer for iOS 7

Et par enkle indstillinger kan gøre en lang vej til at forbedre den overordnede brugervenlighed iOS 7, uanset om du kører på en iPhone, iPod touch eller de større screenede iPad-modeller. Vi viser dig, hvordan du hurtigt øger tekststørrelsen, som kan bidrage til at reducere øjenbelastning, aktivere dårligere skrifttyper til lettere læsning af stort set alt, gøre indstillingerne skiftevis mere indlysende, forbedre det generelle udseende på startskærmen, og hvordan reducere sandsynligheden for at få motion sygdom fra parallax eyecandy.

1: Gør tekststørrelsen større

Selvom du har kunnet gøre skrifttypestørrelsen større i hele iOS et stykke tid, er det bedre styret i iOS 7, og det er lidt mere vigtigt for læsbarhed på grund af de nye standard skrifttypevalg. Selvom du har et godt syn, kan du øge tekststørrelsen bare lidt for en god forbedring af udseende og også reducere øjenbelastningen.

  • Fra Indstillinger skal du gå til "Generelt" og vælge "Tekststørrelse"
  • Træk skyderen til højre for at øge tekststørrelsen, se previewen for at se, hvad resultaterne vil blive

Dette påvirker mange apps, men måske er to af de vigtigste er Meddelelser og Mail, som har ganske små skrifttyper som standard. Tredjeparts apps, der bruger Dynamic Type-motoren, påvirkes også af denne indstilling.

2: Gør alle skrifttyper fedte for lettere læsning

iOS 7 har virkelig slået ned standardteksten i hele operativsystemet, hvilket for mange af os gør det sværere at læse. Heldigvis er det super nemt at få de dristige skrifttyper tilbage hele systemet, alt du skal gøre er at skifte en indstilling:

  • Åbn appen Indstillinger og vælg "Generelt", og gå derefter til "Tilgængelighed"
  • Vend "fed tekst" til ON

Hvis du bytter fed skrift, får du en hurtig genstart, hvorefter hele teksten erstattes med en meget lettere på øjnene. Forvent ikke en supertyktig fed vægt, det er temmelig afdæmpet og faktisk mere tæt på standard system skrifttypen, der eksisterede forud for iOS 7.

3: Aktiver ON / OFF-etiketter

Indstillingerne skifteindikatorer er afhængige af farven nu, med grøn indikerer en indstilling er tændt og hvide, der angiver en indstilling, er slået fra. Det er vanskeligt for nogle brugere at forstå det, og du kan gøre det meget mere klart ved at tilføje en simpel ON / OFF indikator etiket til alle indstillinger skifter:

  • Fra Indstillinger, gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  • Søg efter "Tænd / sluk etiketter" og drej kontakten til ON

On og Off-mærkerne bruger den gamle databehandlingsstandard for binære 1'er og 0'er, hvor 1 viser, at en indstilling er tændt eller aktiveret, og 0 viser, at en indstilling er slukket eller deaktiveret.

Denne indstilling gør bare tingene mere indlysende, det er en god til forbedring af anvendeligheden, selv for dem, der ikke har problemer med farveopfattelse.

4: Brug en subtil baggrund

Udseendet af iOS 7's startskærm, Dock, låseskærm, Kontrolcenter og Meddelelsescenter afhænger stort set af baggrunden, der er indstillet på enheden. Det betyder, at tapetet betyder meget mere end normalt i det samlede udseende af ting, så hvis du finder iOS 7 at være rarig at se på eller svært at læse til tider, kan du opleve, at indstillingen af ​​et mere subtilt tapet gør en stor forskel i det overordnede udseende og følelsen. Dette gælder især med hjemmeskærmikonerne, hvor et lyst og rodret tapet kan gøre ikonerne og teksten sammenstød mod baggrunden og vanskelige at identificere. Skærmbilledet nedenfor viser dette ret godt:

Subtile gradienter og mere abstrakte billeder ser godt ud som baggrunde i iOS 7, ligesom ethvert billede, der ikke er særlig travlt eller fuld af sammenbrudte farver.

5: Reducer kvalme potentiale ved at slukke bevægelse effekter

Nogle brugere har rapporteret om at få motionssyge fra alle de vilde og fancy bevægelsesparallax og zoomeffekter i hele iOS 7, men du kan reducere bevægelseseffekterne ved hjælp af en simpel indstillingsjustering. Dette vil ikke slukke dem alle (sådan et skifte kan komme i en fremtidig opdatering dog) men det er rapporteret at hjælpe nogle der er kvalme tilbøjelige:

  • Fra Indstillinger, gå til "Generelt" og "Tilgængelighed" til "Reducer bevægelse"
  • Toggle Reducer bevægelse til ON

Dette anbefales især til iPad-enheder, der er beregnet til brug af små børn, fordi bevægelseseffekten på større skærm ser ud til at have større chance for at udføre kvalme, og fordi de yngste blandt os måske ikke fuldt ud kan forstå, hvorfor de pludselig ikke Jeg har det ikke så godt. Bedre sikkert end undskyld, det er aldrig sjovt at føle sig syg! En god lille bonus er potentialet for at få batterilevetiden ved at skære noget af øjet slik også.

-

Når du går videre, kan du opleve, at nogle af de hurtige forbedringsforslag også kan hjælpe generel brugbarhed, hvis det ikke er andet end at forbedre enhedens generelle lydhørhed, især nogle ældre modeller iPhone og iPads.