Sådan ændres knappekommandoer på en PSP Sony

Sony PlayStation Portable er en meget tilpasselig enhed, men når brugerdefineret firmware er installeret, bliver den endnu mere. Firmware er det, der kører PSP, og brugerdefineret firmware oprettes af dagligdags brugere. Tilpasset firmware giver dig faktisk mulighed for at ændre, hvad PSP-knapperne gør. Du bliver nødt til at køre brugerdefineret firmware for at opnå dette, hvilket annullerer din garanti. Dog er brugerdefineret firmware ikke ulovligt.

Tænd din PSP, og vent på, at den starter helt op. Sluk for PSP ved at holde "Tænd / sluk" -knappen op igen, og hold den nede, indtil PSP slukkes. Dette slukker PSP'en helt i stedet for at sætte den i dvaletilstand.

Hold den højre udløser af PSP og tænd den igen, og fortsæt med at holde den højre udløser, indtil PSP genstarter i genoprettelsesmenuen. Gendannelsesmenuen vil enten være i grøn, rød eller blå tekst.

Tryk ned på PSP retningspad, indtil "Registry Hacks" er fremhævet. Vælg det, og du vil se et par forskellige muligheder, du kan ændre.

Vælg "Button Assign" for at ændre "Enter" -knappen, som er standard til "X" -knappen, til "O" -knappen i PSP. Tryk på "O" -knappen for at afslutte, og vælg "Afslut" fra hovedgendannelsesmenuen. Din PSP genstarter, og du kan nu bruge knappen "O" som din "Enter" -knap.