Jailbreak iOS 4.3.4 med Redsn0w 0.9.8b3 (Tethered)

Den nyligt udgivne iOS 4.3.4-opdatering er blevet jailbroken af ​​en ny version af redsn0w. De fleste iOS 4.3.4-enheder understøttes, herunder iPhone 4 GSM & CDMA, iPod touch 3rd og 4th gen og iPad 1. For nu skal iPad 2-ejere forblive på iOS 4.3.3 og fortsætte med at bruge JailbreakMe 3 som det er Kun mulighed for den pågældende hardware.

Dette er en noget typisk Redsn0w jailbreak, med hovedbegrænsningen er det kun tethered. Vær sikker på at du forstår helt, hvad en tethered jailbreak betyder, og det er begrænsninger, men kort sagt, når du genstarter din iOS-enhed, skal den sluttes til en computer og startes med hjælp fra Redsn0w-applikationen.

Download Redsn0w 0.9.8b3

Som sædvanlig er Mac- og Windows-versioner tilgængelige:

  • Download nu (Mac)
  • Download nu (Windows)

IPhone Dev Team foreslår, at de fleste brugere forbliver på iOS 4.3.3, så de kan fortsætte med et uhørt jailbreak. Husk, at den eneste ændring i iOS 4.3.4 var løsningen til PDF-hullet, der blev brugt af jailbreakme 3, men det hul kan patches uafhængigt gennem Cydia eller ved at opgradere iOS selv.

Bortset fra tether er processen med at bruge denne version af redsn0w den samme som den tidligere version. Hvis du har brug for hjælp, kan du følge et gennemgang for 4.3.3.