iOS 6.1.4 Udgivet til iPhone 5 [IPSW Download Links]

Apple har udgivet en mindre opdatering til iPhone 5-brugere, der er udgivet som iOS 6.1.4 med et build ID på 10B350. De korte udgivelsesnotater tyder på, at den eneste ændring er en "Opdateret lydprofil for højttalertelefon", selvom vi i egen tid før og efter afprøvning ikke kunne bestemme nogen åbenlyse forskelle i højttalertelefonens lyd eller kvalitet ved installation af opdateringen.

Opdatering til iOS 6.1.4 gennem OTA

Den nye version er ret lille ved 11, 5 MB, når den downloades som en opdatering til luften. OTA er den nemmeste måde at installere opdateringen på og kan gøres ved at gøre følgende:

  • Åbn indstillinger, gå til "Generelt", derefter "Softwareopdatering" og vælg "Download og installer"

For at bruge OTA-opdatering skal du være tilsluttet et Wi-Fi-netværk. Selv om udgivelsen er ret lille, er det altid en god idé at sikkerhedskopiere, før man begynder i den ulige begivenhed, at noget går galt.

IOS 6.1.4 IPSW Direkte Download Links

For dem, der foretrækker at bruge firmware filer til manuelt opdatering af iOS med iTunes, er disse direkte links til IPSW fra Apples servere. Højreklik og vælg 'Gem som' for at opnå de bedste resultater:

  • iPhone 5, 1 (GSM) (AT & T, T-Mobile, osv.)
  • iPhone 5, 2 (CDMA) (Verizon, Sprint osv.)

De fleste brugere skal bruge de automatiske opdateringer via OTA eller iTunes, men hvis du går i IPSW-ruten, skal du hente den korrekte version for din enhed. iPhone GSM-modelrelæ på et SIM-kort, mens CDMA-modeller ikke gør det, hvis du ikke har nogen anelse om, hvilken enhed du har, kan du lære at bestemme hvilken version du har ved at klikke her.

Fra nu af er opdateringen udelukkende tilgængelig for brugere af iPhone 5, selv om det er muligt, at Apple også udsender en forsinket udrulning til andre enheder.