Sådan synkroniseres min Wii-controller med min trådløse sensorlinje

Nintendo Wii er kendt for sine unikke bevægelseskontroller, der synkroniseres trådløst med en sensorbjælke, der er tilsluttet Nintendo Wii-konsollen, så brugerne kan spille spil ved at bevæge sig rundt i stedet for blot ved at trykke på knapperne. Før du kan afspille Wii, skal du dog først vedhæfte sensorbjælken til toppen af ​​dit fjernsyn ved hjælp af enten bånd eller velcrobånd og derefter synkronisere controlleren til den.

Tænd din Wii-konsol, og vent på, at "Hjem" -skærmen vises, og tryk derefter på en vilkårlig knap for at fortsætte. Hvis der ikke sker noget, skal du kontrollere batterierne i Wii-controlleren og prøve igen. Du skal bringes til en skærm med fire vinduer i bunden, der hver viser en Wii-fjernbetjening og fire lys nedenunder. Hvis lysene blinker, skal du synkronisere controlleren.

Åbn det lille panel på Nintendo Wii lige under diskåbningen, hvor du skal se en lille rød knap. Tryk på denne knap for at lade Wii begynde at sende signaler på udkig efter en Wii-fjernbetjening.

Åbn Wii-controllerens batteripanel, og tryk på den lille røde knap nedenunder, og sæt derefter panelet på igen. Se skærmen: hvis de første tre lys holder op med at blinke, mens den fjerde forbliver konstant blå, så er din Wii-controller synkroniseret med din konsol.

Placer Wii-controlleren på en plan overflade, der peger mod bevægelsesbjælken, så bjælken kan kalibrere controllerens bevægelse. Når kalibreringen er udført, vises et "komplet" tegn på din skærm, og den lille Wii-controller på skærmen stopper med at dreje. Du kan nu trykke på "A" og begynde at spille din Wii.