App Store Anmeldelser: Brugerens psykologi & Hvad gør en app vellykket

Har du nogensinde spekuleret på, hvad de top 100 apps på App Store har til fælles? Der er sikkert nogle ligheder, hvad disse succesfulde apps deler, der gjorde dem så populære, men hvad er det? Hvad med bare at spørge brugerne, hvad de kunne lide eller ikke lide?

Da vi ikke kan undersøge App Store-brugerne direkte, skal vi se på de anmeldelser, de forlader i stedet. Fremtrædende iPhone-udvikler Marco gik om at skrive et script, der gennemgik de top 100 apps i den amerikanske App Store og trak de mest almindelige ord fra alle 1 stjerne og 5 stjernede anmeldelser. Resultaterne giver et interessant indblik i psykologien om, hvad der laver en app succesfuld (eller i hvert fald succesfuld i brugerens øjne, der gennemgik appen). Her er resultaterne:

5 Star App Anmeldelser

Alle kender en 5-stjernet app, disse er standby-app store. Hvad deler de til fælles?

Five Star App søgeord: awesome, værd, tak, fantastisk, simpel, perfekt, pris, alt, nogensinde, skal ipod, før, fundet, butik, aldrig, anbefaler, gjort, tage, altid, røre

De bedste 5-stjernede apps har brugere takker udvikleren for noget fantastisk, det er perfekt og værd at prisen, de betragter appen enkel, men fantastisk, og de anbefaler det til andre. Det er de apps, der blæser dig væk, at du pludselig ikke kan leve uden. Nej det betyder ikke, at det er noget intenst komplekst arbejde, det betyder bare, at det nemt opfylder brugernes behov. Måske er det mest fortællende ord i 5-stjernelisten: 'simpel'

1 stjerne app anmeldelser

Den 1-stjernede app, de kan stadig være populære, men de efterlader en sur smag i brugerens mund. Hvorfor?

One Star App søgeord: affald, penge, nedbrud, forsøgt, ubrugelig, intet, betalt, åben, slettet, downloadet, ikke, siger, dumt, noget, faktisk, konto, købt, æble, allerede

De 1-stjernede apps gør noget meget forkert i sindet af korrekturlæseren, hvor brugerne slettede et ubrugeligt spild af penge, der er dumt, styrter og gør ingenting. Disse apps falder normalt i en unik kategori af app: den virkelig ubrugelige. Uden at nævne bestemte navne kan jeg tænke på en håndfuld apps, der passer ind i denne kategori, og jeg er sikker på, at du også kan. De ubrugelige apps er dem, du ser på Top Apps-listen, der udfører dumme nyhedsfunktioner, du ender med at downloade det ud af nysgerrighed - "Hvorfor i alverden er dette på den øverste liste?" - så du starter den, trykker på en knap, og hurtigt slette det, når du indser, at det ikke gør noget, er det virkelig 'ubrugeligt'. Interessant nok er disse apps ofte også enkle (som skal være en god ting, husk?) Men forskellen er, at de ikke giver nogen funktion. Hvis de forsøger at tilbyde en funktion, undlader det at udføre, hvad brugeren forventede af det. Folk bliver følte snydt, at de spildte deres penge og fornærmet, at de købte sagen.

Men App Store anmeldelser er ubetydelige og det er også brugere! Det hjælper mig slet ikke!

Sandt nok er brugeranmeldelser kritiske og uanset hvad du opretter, kan du ikke behage alle. De bedste apps får nogle forfærdelige anmeldelser. Det er helt okay. Men alt dette hjælper dig. At kende reviewer tankegang kan hjælpe dig med at styre din app i den rigtige retning. Skal dette skabe en værdifuld brugeroplevelse? Fortsæt. Bliver vi for kompliceret med funktionskryb? Klip tilbage, forenkle. Er en bruger i stand til at føle sig skruet ud af $ 0, 99? Genovervej din apps værdi.

At forstå brugeren og hvad de vil have er en afgørende del af enhver vellykket udviklingsindsats, ikke blindt spild dine ressourcer. Det er ligegyldigt hvor stor eller iøjnefaldende din app ide er, hvis den ikke giver et godt indtryk hos brugeren. Med omkostningerne til iOS og iPhone udvikling fortsætter med at eskalere, er det sikkert at lære dig en overhånd, når du slipper en app i vildmarken i App Store.

Succes på App Store antages ofte at være resultatet af enten noget mystisk magi eller et stort marketingbudget; Du får enten held og lykke med en dum formel eller du har et stort budget til at bombardere enhver mulig vinkel med reklame og sikre downloads. Dette er dog ikke helt sandt, og at se på ordene i brugeranmeldelser giver et godt indblik i, hvad der virkelig er hemmeligheden i App Store-succes.

Så, vil du være en 1-stjernet app eller en 5-stjernet app? Se på disse beskrivende ord, se på din app, og du bestemmer dig.