Sådan oprettes en pladespiller

Afhængigt af din smag foretrækker du måske digital lyd fremfor analog. Men hvis du er mere af den analoge type, vil du sandsynligvis have en pladespiller oprettet korrekt for at kunne afspille alle dine vinylplader. Opsætning af en pladespiller er en enkel opgave og kræver kun et par trin, der er lette at følge. Hvis du gør det, kan du forbedre din oplevelse af at lytte til plader, og det kan se lidt mere klassisk ud end din gennemsnitlige cd-afspiller.

Trin 1

Tilslut din pladespiller til din phono-forforstærker, som bruges til at øge signalet fra en pladespiller. Brug et RCA-lydkabel til at forbinde de tilsvarende røde og hvide ender til lydudgangene på din pladespiller og derefter bruge den anden ende af kablet til at oprette forbindelse til lydindgangene på din phono-preamps phono-kanal.

Trin 2

Tilslut din phono-forforstærker til din stereomodtager. Brug dit andet RCA-kabel til at slutte den ene ende til højttalerudgangen på din phono-forforstærker og derefter bruge den anden ende til at oprette forbindelse til lydindgangen på din stereomodtager.

Trin 3

Tilslut dine højttalere til din stereomodtager. På bagsiden af ​​højttalerne skal du se, at en linje med højttalertråd løber tør. Brug enden af ​​den højttalerkabel til at forbinde dine højttalere til din stereomodtager. Bagsiden af ​​din stereomodtager skal have stik til højttalerkabler, som du kan fastgøre højttalerkablet til.

Tænd for alt og læg en plade. Tilslut og tænd for pladespiller, phono-forforstærker og stereomodtager. På phono-forforstærkeren skal du sørge for, at kanalknappen er indstillet til phono, at venstre og højre fader er centreret, og at frekvensknappen er centreret. På din stereomodtager skal du sørge for, at den er indstillet til den lydindgang, du har phono-forforstærkeren i. Sæt derefter en optegnelse. Hvis alt er konfigureret korrekt, skal du høre din plade afspilles. Hvis ikke, skal du kontrollere dine forbindelser og indstillinger for at prøve igen.