Sådan bruges Google Checkout på eBay-auktioner

Google Checkout er et online betalingsalternativ til tjenester som PayPal. En bruger kan bruge et kredit- eller betalingskort til at lægge penge på en Google Checkout-konto og bruge disse penge til at betale for ting på websteder, der understøtter tjenesten. Da eBay ikke officielt understøtter brugere, der bruger Google Checkout som betalingsform for auktionerne, skal du være kreativ.

Trin 1

Vind en eBay-auktion. Du kan ikke bruge Google Checkout til at betale for en eBay-auktion, hvis du ikke har vundet nogen auktioner til at begynde med. Søg på eBay-webstedet for en vare, du ønsker, byd på den, og vind.

Trin 2

Kontakt din sælger, og spørg, om de accepterer Google Checkout som betalingsform. Du kan sende sælgeren en e-mail ved at klikke på linket "Kontakt sælger" på auktionens side.

Trin 3

Opret en Google Checkout-konto. Du kan gøre dette ved at gå til http://checkout.google.com. Du kan logge ind, hvis du har en eksisterende Google-konto og konfigurerer din Checkout-konto eller blot tilmelder dig bare en Google Checkout-konto.

Overfør penge til din sælger. Når din Google-konto er oprettet, skal du klikke på knappen "Overfør" på din kontos hovedside. Du bliver bedt om at indtaste den e-mail-adresse, der er knyttet til sælgerens Google Checkout-konto, og det beløb, du vil sende. Når alt er indtastet korrekt, skal du klikke på "Send" for at betale for din eBay-auktion via din Google Checkout-konto.