Wheel of Fortune regler

Det Lykkehjul tv-show indeholder tre deltagere, der konkurrerer om at løse ordpuslespil. Målet er at samle flest penge og præmier ved at løse ordpuslespil efter flere runder. Et stort karnevalhjul, der drejes af hver deltager i skift, betegner dollarbeløb eller præmier tildelt for korrekt at foreslå et bogstav i ordpuslespillet.

Grundlæggende om spillet

I Lykkehjul, tre deltagere konkurrerer i løbet af tre runder for at løse ordpuslespil af hængemand. I begyndelsen af ​​hver runde får deltagerne en kategori såsom en sætning, person, sted eller objekt, der består af tomme mellemrum, de skal udfylde med de korrekte bogstaver. Efter tilfældigt valg for at se, hvem der begynder, skiftes deltagerne til enten at dreje karnevalhjulet og gætte en konsonant, købe vokaler fra deres optjente gevinster eller løse gåden. I slutningen af ​​tre runder bliver deltageren med flest kontanter og præmier vinder og skifter til spillets bonusrunde.

Wheel Spin-priser

Ud over dollarbeløbene på karnevalhjulet angiver nogle kiler specifikke præmier eller specielle spilelementer. For eksempel indeholder hjulet i nogle runder to 1/2-bils kiler, som når de begge er samlet, resulterer i at den deltagende vinder en ny bil, hvis de fortsætter med at løse det puslespil. Andre specielle spilelementer inkluderer en million dollar kile, der tildeler en spiller $ 1 million, hvis de korrekt løser puslespillet, free-play kilen, som giver deltagerne et ekstra spil at købe en vokal gratis, ringe til et konsonantbog eller løse gåde. Wildcard-kilen giver deltagerne mulighed for at ringe til en ekstra konsonant i enten den almindelige eller bonusrunden. Hjulet inkluderer også konkurs- eller tab-a-turn-kiler, hvilket resulterer i tab af al indtjening til det punkt, eller spilleren mister en drejning ved rattet og puslespillet.

Opkastningsrunder

Hvert spil af Lykkehjul inkluderer også tossup-runder. Under tossup-runden afslører bestyrelsen bogstaver en efter en. Deltagere konkurrerer om at se, hvem der kan ringe ind og løse puslespillet korrekt først. Hvis en deltager gætter forkert, er han ude af den runde, og de resterende deltagere kan enten straks gætte eller lade bestyrelsen fortsætte med at afsløre breve. Tossup-gåder har værdier på $ 1.000, $ 2.000 eller $ 3.000 på offentliggørelsestidspunktet.

Bonusrunde

Den vindende deltager fortsætter med at deltage i bonusrunden. Han drejer et mindre hjul, der indeholder 24 konvolutter - hver skjuler en bestemt præmie. Deltageren skal løse puslespillet, efter at bogstaverne R, S, T, L, N og E har befolket de rum, hvor de vises i sætningen, person, sted eller objektets navn. Derefter vælger deltageren tre ekstra konsonanter og en enkelt vokal. Når deltageren gætter de rigtige konsonanter og vokal, afsløres de valgte bogstaver, hvorefter deltageren har 10 sekunder til at løse gåden. Hvis han vinder, modtager han prisen, der er angivet med den konvolut, han spundet til i begyndelsen af ​​runden.