Sådan får du en licens til Cubase

Cubase er en applikation til produktion af digital musik. Steinberg Gmbh udviklede først softwaren i 1989 til Atari Computers, inden de flyttede til Windows- og Macintosh-systemer i begyndelsen af ​​1990'erne. En gyldig licens er nødvendig for at køre alle Cubase-programmer på din computer. Det er muligt at få en licens via Steinbergs Cubase-websted, og alt hvad du behøver er aktiveringskoden, der er på kassen eller e-mailen, der blev leveret, da softwaren blev købt.

Find aktiveringskoden. Hvis du har købt din kopi af Cubase i en kasse, vil aktiveringskoden blive udskrevet på "Essential Product License Information" -arket inde i produktets kasse. Hvis du downloadede Cubase fra Steinbergs onlinebutik, kan aktiveringskoden findes i den bekræftelses-e-mail, du modtog, da du købte.

Gå til webstedet "Produktaktivering" fra Steinberg (se Ressourcer). Der er to forskellige processer til licensering af din software, afhængigt af hvilken version du har. Hvis du har Cubase LE, Cubase AI og WaveLab LE, hvert Sequel Content Set eller de boksede detailsoftwareprodukter Sequel og WaveLab Elements, skal du gennemgå en lidt anden proces, der involverer Soft-eLicenser snarere end USB-eLicenser.

Download eLicenser Control Center (eLCC) til dit operativsystem. Når download er afsluttet, skal du starte eLCC-installationsprogrammet og følge instruktionerne for at installere.

Start eLCC, når installationen er afsluttet. For at gøre det skal du klikke på "Start-menu", "Programmer" og derefter "eLicenser" på en Windows-pc eller finde "eLicenser" i mappen "Applikationer" i Mac OS X.

Klik på "Indtast aktiveringskode" og indtast aktiveringskoden i det angivne felt. Dette downloader licensen. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre download og aktivering af licensen. Ifølge Steinbergs hjemmeside, "Aktivering af licensen kræver, at mindst en USB-eLicenser er forbundet til en USB-port på din computer, og at den identificeres af operativsystemet. I dette tilfælde skal listen" eLicensers "mindst vise en USB-eLicenser. "

Hvis du har Cubase LE, Cubase AI og WaveLab LE, hvert Sequel Content Set eller de boksede detailsoftwareprodukter Sequel og WaveLab Elements, downloades licensen til din Soft-eLicenser i stedet for USB-eLicenser, men processen forbliver identisk.

Tips

Ifølge Steinbergs websted: "Et par Steinberg-produkter (Cubase AI, Cubase LE og WaveLab LE) har en tidsbegrænset licens, der genereres under installationsprocessen. I så fald kan du anmode om en aktiveringskode til en permanent licens via vores online registreringssystem MySteinberg. " Se Ressourcer for et link til online registreringssystemet.