Konverter video til GIF på Mac med GifBrewery

Hvis du nogensinde har ønsket at konvertere en film til en animeret GIF, har du sandsynligvis fundet en række apps af lavere kvalitet eller webbaserede løsninger. Du kan dog springe over dem, fordi Mac-brugere har en glimrende mulighed for at oprette animerede GIF'er fra en video, der hedder GifBrewery. Gif Brewery er en komplet feature GIF creation suite, der er i stand til at skabe animerede GIF'er fra stort set alt, hvad enten det er at konvertere en eksisterende videofil, som vi viser dig her, ved hjælp af en serie billeder eller endda fange video eller en iOS-skærm . Dette er virkelig en god app til gifproduktion, så lad os gå gennem, hvordan man bruger Gif Brewery til at oprette en animeret GIF ved hjælp af en videofil som kilde.


Som vi nævnte på Twitter for nogle dage siden (endnu en grund til at følge @osxdaily!), Er GifBrewery gratis i en begrænset periode. Hvis du har nogen interesse i at skabe fancy animerede gifs, kan du få det gratis nu i næste uge eller to, ellers koster det $ 5 fra App Store, som.

Sådan konverteres en video til animeret GIF i Mac OS X med Gif Brewery

For at komme i gang skal du bruge en filmfil (af enhver art), og GIF Brewery-appen.

  1. Få GIF Brewery fra Mac App Store, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Åben Gif Brewery og træk menuen "Fil", vælg "Åbn" og vælg derefter den film, du ønsker at konvertere til en animeret GIF
  3. Med videoen åbnet i Gif Brewery skal du trække start- og slutbjælkerne nederst på appen for at trimme filmen om ønsket
  4. Eventuelt, men anbefales, klik på resize / crop-knappen og ændre størrelsen på videoen til en GIF-passende opløsning (mindre er ofte bedre for filstørrelsesårsager. Dette er især vigtigt, hvis du arbejder med en 1080p eller 4K-video optaget fra en iPhone )
  5. Du kan eventuelt klikke på GIF Properties-knappen og justere farve, frame rate og looping
  6. Klik på knappen "Preview Loop" for at få et eksempel på, hvordan din animerede GIF vil se ud
  7. Når du er tilfreds, klik på "Opret GIF" for at generere den konverterede GIF lavet fra din video
  8. Vælg "Gem" for at gemme den konverterede GIF som en fil i Mac OS X, ellers vælg "Del" for at sende den konverterede GIF til sociale mediekanaler

De færdiggjorte animerede GIF-kreationer er høj kvalitet og sløjfe som standard. Du kan sende dem sammen til venner gennem meddelelser, post til sociale netværk, holde dem på nettet, uanset hvor flyver din animerede gifbåd.

Som et eksempel er her den fantastiske animerede GIF, jeg lavede fra en lige så fantastisk film, der slår på caps lock-nøglen:

Hvad en smuk gifproduktion, uendelig looping sådan, wow, det kunne være værd at en Oscar eller en Emmy, right?

For øvrig kan Gif Brewery også håndtere Live Photos, da de stort set er filmfiler. Selvfølgelig skal du bruge dem på din Mac til det formål, hvilket er lidt mindre nyttigt end at konvertere Live Photos til animerede GIFS på selve iPhone, men det virker alligevel.

Oprettelse af animerede GIF'er på iOS-skærmen

I lighed med hvordan du kan optage iPhone-skærmen med QuickTime i Mac OS X, kan du også fange iOS-enhedens skærmbilleder med Gif Brewery, hvor slutresultatet er en animeret GIF frem for en film. Dette er endnu en stor brug af appen, og 9to5mac går gennem GifBrewery til at oprette en GIF-animation af en iPhone-skærm i videoen, der er indlejret nedenfor:

Samlet set svarer det meget til at konvertere en eksisterende film til GIF eller optage en ny video og gemme den som en GIF, hvilket er en god ting, da hvis du lærer at udføre en opgave med appen, skal du kunne lave en animeret GIF ud af næsten alt.

Personligt håber jeg stadig, at Apple introducerer native animerede GIF-eksporterende funktioner til både Mac OS X og IOS, men i mellemtiden er Gif Brewery nemt den bedste mulighed jeg har set for at oprette og konvertere film til gif på Mac. For iPhone-brugere er GifMill ret godt til at gøre gifs også, og tjener en lignende funktion. Hav det sjovt at lave gifs!