Sådan downloades film til din computer fra en DVD

Elementer, du har brug for

  • DVD

  • Computer med DVD-drev

  • DVD-ripping software

  • Video konvertering software

Før du kan lægge dine DVD-film på din MP3-afspiller eller bruge optagelserne på en DVD i videoredigeringssoftware, skal du først rippe filen fra DVD'en. Da DVD-filer rippes som IFO- og VOB-filer, er de kompatible med meget få programmer. Du kan få DVD-optagelser til at fungere med næsten ethvert program, dog ved at konvertere IFO eller VOB'er til formater som AVI- eller WMV-filer, der fungerer med MP3-afspillere eller redigeringssoftware.

Download DVD-ripping software. DVD Decrypter er en gratis DVD-ripping-software. Håndbremsen er også gratis og fungerer godt sammen med Mac-systemer. Følg vejledningen for at installere DVD-ripping-softwaren på din computer.

Installer DVD43. DVD43 er et program, der åbnes ved opstart og kører konstant på din computer. Det giver din DVD-rippesoftware mulighed for at se filerne, selv på kopibeskyttede DVD'er.

Placer den DVD, du vil rippe, i dit DVD-drev. Du skal have et DVD-drev for at læse filerne. Et cd-drev kan ikke rippe fra en dvd. Åbn din rippesoftware. Din rippesoftware skal genkende dvd'en i drevet.

Vælg en destination til din download. I håndbremsen vælger du en filtype, f.eks. MP4, som de downloadede DVD-filer skal konverteres til. Håndbremse gemmer automatisk filen som en MP4, og den er klar til brug, når ripning og konvertering er færdig. I DVD Decrypter vil du være i stand til at trække enten VOB-filerne eller IFO-filerne ud. Du vil have VOB-filer. For at vælge denne indstilling skal du sørge for at "File" er markeret under "Mode".

Riv filmen. Der er en enkelt knap i hvert program til at rippe / konvertere. Klik bare på knappen for at starte. Det gemmes som den filtype, du valgte på det sted, du valgte. Fremskridt spores på skærmen.

Download og installer DVDx. Hvis du brugte DVD Decrypter, konverterer DVDx dine DVD-filer til mere computervenlige filtyper, som AVI eller WMV.

Konverter IFO-filerne med DVDx. Klik på "Åbn IFO" under "File". Klik på "Input Settings", og tryk på knappen, der læser "Whole" efter "Max frame", og tryk derefter på "OK". Klik på "Outputindstillinger", søg efter den mappe, hvor du vil gemme din fil, og navngiv filen. Tryk på "OK." For at konvertere filen skal du trykke på knappen "Encode". En pop op-skærm viser dig, hvornår konverteringen er afsluttet.

Tips

For at rippe en DVD skal din computer have et drev, der afspiller DVD'er. Mange computere i dag, inklusive bærbare computere, leveres som standard med et DVD-drev. Hvis ikke, kan et eksternt dvd-drev købes for mindre end $ 100.