Sådan brænder du en BIN-fil til et PSX-spil, hvis jeg kun har BIN-filen

Elementer, du har brug for

  • .BIN-fil

  • CD-R

  • CD-brænder

  • Diskbilledsoftware

PlayStation 1-spil er optaget på cd-diske, der kan rumme op til 700 MB data hver. Du kan tage sikkerhedskopier af PlayStation 1-diske, hvis din originale kopi går tabt, beskadiges eller stjæles. PlayStation 1-diske kan kopieres som .BIN-diskbilledfiler, der indeholder hele datastrukturen på disken i en enkelt fil. Du kan brænde dine .BIN PlayStation-sikkerhedskopifiler ved hjælp af et hvilket som helst af en række gratis programmer fra Internettet.

Tænd for din computer, og download et program til brænding af et diskbillede (se Ressourcer.) Installer programmet, og kør det.

Klik på "Brænd billede til disk" i programmets hovedmenu, og vælg derefter din cd-brænder. Skub brænderens diskskuffe ud, og isæt en tom CD-R, og luk derefter bakken.

Klik på "Gennemse efter diskbillede", og vælg .BIN PlayStation 1 diskbillede-fil fra din harddisk.

Klik på "Brænd fil (er) til disk" i programmets hovedmenu. Indtast en titel til den CD-R, der optages, når du bliver bedt om det, og vælg derefter en diskoptagelseshastighed (vælg 1x, 2x eller 4x for at sikre, at der ikke opstår hardwarefejl under brændesessionen.)

Klik på "OK" for at bekræfte dine valg og starte cd-brændingsprocessen. Vent til processen er færdig, luk derefter programmet, skub disken ud og sluk for computeren.

Advarsler

Det er ulovligt at kopiere videospildiske, som du ikke selv ejer. I henhold til Digital Millennium Copyright Act har du tilladelse til en enkelt sikkerhedskopi af dine spildiske til arkivformål i tilfælde af tab, skade eller tyveri