OS X El Capitan Offentlig Beta 2 Udgivet til Testing

Apple har udgivet den anden Public Beta-version af OS X 10.11 El Capitan til brugere, der deltager i testprogrammet. Versionen passer tæt sammen med den 4. udvikler beta, der kommer som byggeri 15A225f, og bør tilbyde bemærkelsesværdige fejlrettelser sammen med forbedringer af stabilitet og ydeevne i forhold til den første offentlige beta-udgivelse af El Capitan.


Mac-brugere, der i øjeblikket kører OS X El Capitan Public Beta, kan finde den opdaterede version, der nu er tilgængelig for at downloade fra Mac App Store, tilgængelig fra Apple-menuen> App Store> Opdateringer. Downloaden er mellem 2 GB og 3 GB afhængigt af mål Mac-hardware og kræver en genstart for at installere. Sørg for at sikkerhedskopiere Mac'en, før du fortsætter.

For dem der er interesserede kan enhver vælge at deltage i OS X Public Beta-programmet og sende Apple-feedback om OS X El Capitan, selvom det er bedst at reservere beta systemsoftware til sekundære maskiner eller i det mindste dual boot OS X El Capitan med en separat partition eller disk for at bevare din primære stab OS X oplevelse. Derudover skal du altid sikkerhedskopiere Mac'en, før du installerer opdateringer, og gør det til en regelmæssig vane, hvis du bruger beta-systemsoftware, som er notorisk buggy og ikke op til par i forhold til en stabil endelig udgivelse af OS X.

OS X El Capitan vil være tilgængelig som en gratis opdatering senere på året, der ankommer engang i efteråret til Mac-brugere.

Separat, iOS 9 Public Beta 2 er også tilgængelig i dag til iPhone, iPad og iPod touch-brugere, der er interesserede i at køre beta iOS-versioner.