Sådan bruges Microsoft LifeCam VX-3000

For at kommunikere med venner, familie og kolleger i realtid ved hjælp af en computer, er det svært at slå et webcams lethed og bekvemmelighed. Microsofts LifeCam VX-3000 blander disse faktorer med imponerende specifikationer såsom 640 x 480 pixel opløsning, high-definition fotos og en universel vedhæftningsbase. Selvom det er første gang du bruger et webcam, er VX-3000 enkel at konfigurere og bruge, uanset om du har brug for enheden til at optage video, optage lyd eller endda tage billeder.

Opsæt og brug VX-3000

Trin 1

Installer softwaren ved hjælp af den medfølgende cd, og slut LifeCam til en ledig USB-port. Til desktopbrug skal du placere LifeCam på et klart sted på dit skrivebord, der er fri for andre genstande, inklusive kabler. Kameraet bør ikke være mere end en armlængde væk fra dig. Til brug af LCD (eller lignende genstande) skal du skubbe den midterste del af kameraets bund opad, placere kameraet på LCD'et og lukke basen omkring skærmen for at fastgøre den.

Trin 2

Åbn enhedssoftwaren ved at klikke på Microsoft LifeCam-ikonet på dit Windows-skrivebord. Hvis der ikke findes et sådant ikon på dit Windows-skrivebord, skal du klikke på "Start", klikke på "Alle programmer" og finde Microsoft LifeCam-programmet på listen over programmer der. Efter start af LifeCam-programmet skal du se på det billede, der vises. Hvis det er nødvendigt, skal du justere kameraet, så det mere præcist afspejler dit udseende. For at få de bedste resultater, prøv at centrere kamerabilledet på dit hoved og skuldre.

Trin 3

Klik på videokameraikonet i bundpanelet i LifeCam-programmet for at starte videooptagelse. Video begynder at optage, og du vil se en "Optagelsesvideo" -meddelelse under live-videobilledet. For at stoppe optagelsen skal du trykke på det samme ikon (ikonet har en rød firkant med en blå baggrund under optagelsen).

Trin 4

For at starte lydoptagelse skal du klikke på mikrofonikonet i bundpanelet. For at stoppe lydoptagelsen skal du klikke på det samme ikon (igen vil det have en rød firkant med en blå baggrund under optagelsen). Klik på kameraikonet i bundpanelet for at tage et foto.

Få adgang til alle dine optagne video-, lyd- eller billedfiler ved at klikke på mappen i bundpanelet. VX-3000 giver også mulighed for at redigere video- eller billedfiler ved hjælp af understøttet software. Efter at have taget et foto eller taget en video, skal du klikke på ikonet "Rediger", der vises under miniaturebilledet af det indfangede indhold.