Instant Dictionary Keystroke i Safari til Mac: Control-Command-D

Her er en meget nyttig nøglekombination, der giver dig mulighed for øjeblikkeligt at indkalde en ordbog fra webbrowserne i Mac OS X.

Hvis du er i Safari (og mange andre Mac OS X-apps og browsere), skal du trykke på kontrolkommando-D tastetryk sammen, mens du svæver over et ord, en ordbog vil dukke op med ord definitionen!


Meget nyttigt, hvis du læser noget og vil præcisere betydningen af ​​et ord, stavekontrol og hvad som helst du måske har brug for en ordbog til. Studerende og lærere i særdeleshed bør finde dette ekstra nyttigt, men virkelig alle har vi nogle gange brug for hjælp med definitioner eller stavning fra tid til anden, ikke?

Hvis du hellere vil se synonymordboken i stedet, skal du blot gå ind i Dictionary.apps præferencer og skifte synonymordboken til toppen af ​​Dictionary.

Dette er et gammelt Mac-trick, der stadig virker det er magiske, coole ting. Jeg havde længe glemt dette, men det var oprindeligt kun støttet af Safari, før jeg blev mere udbredt af alle større browsere. Pæne ting.

Senere versioner af OS X understøtter denne tastetryk samt den praktiske tap-til-definer metode.