Sådan fjerner du Om: tomme gratis downloads

Om: Blank Free Downloads-programmet er en kendt malware-trussel, der kaprer browserens startside og får yderligere malware-programmer og pop-ups til at blive installeret. Om: Blank vises på computeren i form af adware, og hvis den ikke er markeret, kan den overtage browserfunktionaliteten. Hovedsymptomet på About: Blank malware er den tomme HTML-startside som standardhjemmeside i browseren. Et velrenommeret anti-malware firma, MalwareBytes, har produceret About Buster, som er en gratis løsning til About: Blank virus. Rettelsen kan downloades fra MalwareBytes-webstedet (Se afsnittet Ressourcer i denne artikel).

Trin 1

Åbn en webbrowser, og naviger til MalwareBytes About Buster-downloadplacering.

Trin 2

Download og gem zip-filen på skrivebordet.

Trin 3

Højreklik på den downloadede, zip-fil, og vælg "Uddrag til her" i menuen. Kontekstmenuen inkluderer denne mulighed, hvis WinZip eller WinRAR er installeret på computeren.

Trin 4

Genstart computeren og tryk på "F8", mens maskinen starter op for at gå til Windows Safe Mode. For at finde nogen About: Blank programrester skal About Buster-applikationen køre i fejlsikret tilstand.

Trin 5

Dobbeltklik på den udpakkede About Buster-mappe, og dobbeltklik på den eksekverbare fil inde i mappen (AboutBuster.exe).

Klik på "Begynd scanning" for at starte About Buster-scanningen. Tillad, at scanningen er færdig med at køre gennem alle filer på computeren. About Buster-applikationen fjerner automatisk alle spor af About: Blank malware.