Sådan blokerer iMessage-afsendere i meddelelser til Mac

Meddelelsen app er den oprindelige chat-klient til OS X, som understøtter alt fra iMessage, Facebook chat til AIM. Selv om brugerne i lang tid har været i stand til at blokere afsendere fra AIM og Facebook, var iMessage-protokollen især ugyldig af en blokfunktion på Mac, indtil OS X 10.9.2-opdateringen. Nu ændret, kan du blokere specifikke kontakter fra at sende din Mac til eventuelle iMessages, selvom du ville blive tilgivet for at mangle tilføjelsen af ​​funktionen eller simpelthen se det, når du skyller rundt i appens indstillinger for beskeder.

Blokerer iMessage-afsendere fra Beskeder i OS X

Dette vil blokere alle iMessages fra modtageren fra at komme til Mac Messages-klienten:

  1. Fra meddelelsen App i OS X skal du trække vinduet "Meddelelser" og besøge "Indstillinger"
  2. Gå til fanen "Accounts" og vælg iMessage-kontoen fra menuen til venstre
  3. Vælg fanen "Blokeret"
  4. Klik på knappen [+] plus for at navigere gennem kontaktbogen for at vælge en afsender (e), der skal blokere

Hvis den person, du vil blokere, ikke er indeholdt i dine kontakter, skal du tilføje deres e-mail-adresse og / eller telefonnummer manuelt til listen.

En blokeret bruger modtager ingen besked eller kvittering, at de er blokeret, så lad det være at blokere for den pågældende eller forstyrrende, hvem der ikke vil stoppe pelting din Mac med iMessages.

Selvom det er en forholdsvis lille ændring, er muligheden for at blokere iMessage-afsendere direkte i OS X en meget velkommen funktion. Forud for dette kunne specifikke iMessage-afsendere være blevet blokeret fra iOS-siden af ​​ting fra en iPhone eller iPad, men deres meddelelser ville uheldigvis fortsætte med at ankomme via Mac-klienten.

Forresten, hvis du forsøger at blokere folk bare for at få midlertidig fred og ro og ikke virkelig blokere dem, kan du være bedre at planlægge funktionen Ikke forstyrr på din Mac for at forhindre hassling-meddelelser og meddelelser generelt. Det er en af ​​de bedre måder at fokusere på i dine mest produktive timer, og det anbefales stærkt for OS X-brugere, der let distraheres til at implementere.

Afblockering af iMessage-afsendere i OS X

Besluttet at du vil få alle de iMessages fra Crazy Cousin Carla igen? Afblockeringsprocessen er næsten den samme som blokering:

  1. Gå tilbage til meddelelsen "Indstillinger", og derefter tilbage til fanen "Konti"
  2. Vælg din iMessage-konto fra menuen til venstre
  3. Vælg nu fanen "Blokeret"
  4. Vælg brugeren / brugerne for at blokere fra listen, og tryk derefter på Slet-tasten eller tryk på [-] minus-knappen for at fjerne dem og modtage deres iMessages igen

På samme måde som blokering, er der ingen meddelelse til den ulåste bruger om, at deres afsenderstatus er ændret.