Mit bærbare batteri oplades ikke, når det er tilsluttet

Bærbare computere er designet til at genoplade batteriet, mens den bærbare computer er tilsluttet AC-adapteren "mursten". Efter en periode kan batteriet dog begynde at genoplades fuldt ud, det kan synes at have en kortere opladningstid eller måske ikke længere oplades. Dette er ret almindeligt: ​​Laptop-batteriteknologi er bare ikke på plads endnu for at garantere lang batterilevetid og fejlfri ydeevne. Desværre kan der være lidt, du kan gøre for at genoplive et virkelig dødt batteri undtagen for at udskifte det.

Trin 1

Fjern batteriet fra den bærbare computer. Se på siderne af batteriet. Du finder muligvis et lille panel med tre eller fire LED-lys eller en slags mærkning, der henviser til batteriets levetid. Tryk på knappen eller den del af panelet, der ser ud til at tænde LED-lysene. Hvis dit batteri fungerer normalt, vil du se en, to eller tre “lysbjælker”, der angiver den resterende opladning i batteriet. Hvis ingen af ​​lysene vises, når du tester batteriet, er chancerne for, at batteriet er dødt og ikke længere kan tage eller holde en opladning.

Trin 2

Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer. Tænd for det ved hjælp af strømadapterstrøm. Når skrivebordet starter, skal du kigge efter batteriindikatorikonet i nederste højre hjørne af skærmen, tæt på uret. Du skal se et batteribillede. Hold musen over dette ikon for at se, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Windows skal fortælle dig, at batteriet nu oplades. Hvis der er et rødt X over batteriet, er batteriet slet ikke opladet og er sandsynligvis dødt.

Trin 3

Gå til "Start", "Kontrolpanel" og "Strømindstillinger." Kontroller batteriets genopladningsfane. Hvis batteriet kan oplade, vil der være en indikator for, at opladningen sker nu. Hvis batteriet ikke længere kan oplades, vil der sandsynligvis være et rødt X over batteriikonet. Luk din bærbare computer.

Trin 4

Fjern batteriet, og læg det i en plastikpose med lynlås. Anbring batteriet i dit køleskabs fryserum i 24 timer. Ved slutningen af ​​24 timer skal du fjerne batteriet fra fryseren og lade det "tø" i to timer. Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer (vær sikker på at det først er helt tørt). Hvis du er heldig, kan frysningen muligvis sætte batteriet i live igen - i det mindste i kort tid. Hvis batteriet stadig er dødt, er din diagnose forbi.

Udskift batteriet, hvis alt andet fejler. Besøg webstedet for din computers producent for at få det nøjagtige udskiftningsbatteri til dit bærbare mærke og din model. Køb kun nye batterier.