Sådan tilsluttes en Clarion Car Radio

Moderne bilradioer er næsten ensartede i ledninger fra radioen til køretøjets sele. Clarion-radioer er ikke anderledes, undtagen videobaserede modeller. Audio-centrerede enheder har en standardiseret sele, der er næsten identisk fra den ene model til den næste. Faktisk har forskellige eftermarkedstilbehørsselskaber gjort bilradioinstallationer nemmere ved at eliminere behovet for at skære alle ledninger fra fabrikken i køretøjet. Dette gør ledninger af en Clarion-bilstereo til næsten ethvert køretøj til et ret simpelt job.

Trin 1

Vend Clarion-stereoanlægget og den køretøjsspecifikke sele-pakke. Bemærk forholdet mellem farvekodningen af ​​Clarion-selen og køretøjets sele.

Trin 2

Træk de forudskårne isoleringsspidser af hver ledning på begge seler. Drej hver ledning for at forhindre shorts. Indsæt et isoleret stik over enden af ​​Clarions sele. Krymp det ved hjælp af trådkrympeværktøjet.

Trin 3

Skub de tilsvarende ledninger på køretøjets sele ind i den anden ende af de krympede stik. Krymp disse ledninger på plads.

Sæt de løse ledninger på selen med et par elektriske tape. Pak tilstrækkelig tape, indtil du er tilfreds med, at ledningerne er bundtet sikkert.