Sådan fjerner du et telefonnummer fra iMessage, hvis du skifter væk fra iPhone

Hvis du nogensinde har skiftet fra en iPhone til en Android- eller Windows-telefon, enten midlertidigt, uden behov eller til testformål, har du muligvis bemærket, at en ny telefon undertiden ikke modtager indgående meddelelser, der er blevet sendt fra andre iPhone-brugere. Nå har du sikkert ikke set det, fordi du ikke fik nogen af ​​beskederne, men nogen fortalte sikkert dig, at de sendte dig en tekst, og du har aldrig modtaget den. Disse forsvundne meddelelser skyldes næsten altid en fornemmelse af iMessage, der tilsyneladende forbinder sig med et telefonnummer, der tilhører en iPhone, og hvis ikke deaktiveret eller afregistreres, kan iMessage-vedhæftningen ende med at skære beskederne i en slags æterisk messing-skildpadden, som forhindrer dem i at blive leveret til den nye ikke-Apple-telefon. Frygt ikke, fordi du kan få et telefonnummer ud af iMessage Purgatory ved at bruge en af ​​to forskellige metoder beskrevet nedenfor.

2 måder at afregistrere iMessage fra iPhone

Hvis du nogensinde planlægger at skifte fra en iPhone til en anden telefon, selvom det i et midlertidigt tidsrum, bør dette være højt på din opgaveliste, lige sammen med at eksportere kontakter til et kompatibelt format og gemme andre personlige oplysninger. Hvis du ikke deaktiverer iMessage fra telefonnummeret på denne måde, kan du miste nogle indgående SMS-beskeder på den nye telefon, der er blevet sendt fra andre iMessage-brugere. Vi går gennem de to metoder, der er tilgængelige for at afregistrere iMessage og deaktivere den fra en iPhone og tilhørende telefonnummer, hvorved iMessage fjernes fra nummeret.

Hvis iPhone stadig er aktiv, skal du bare slukke iMessage for at frigøre nummeret og afregistreringen iMessage

Måske er den nemmeste måde at håndtere dette på, at du bare skal slukke for iMessage på iPhone, mens den stadig er aktiv, inden du udskifter SIM-kort eller skifteservice via en CDMA-udbyder. Dette kan gøres i Indstillinger på telefonen, og deaktivering af iMessage kan ske inden for få sekunder. Selvfølgelig, hvis du ikke længere har iPhone, eller måske tog det et forlænget bad og fungerer ikke længere, er det ikke en mulighed, hvilket betyder at du skal gå en anden rute.

Deaktivér & Deregister iMessage Brug af telefonnummer & webformular

Hvis du ikke længere er i stand til manuelt at deaktivere iMessage på iPhone uanset årsagen, er den næste mulighed at bruge den officielle afregistreringstjeneste, der tilbydes fra Apple. Du skal bruge den nye telefon til at fuldføre denne proces, fordi den sender telefonnummeret en bekræftelseskode til SMS-besked for at afslutte deaktiveringen.

  1. Har den nye telefon med det samme telefonnummer aktivt og i nærheden, skal du få bekræftelseskoden
  2. Gå til den officielle genregistreringswebsted på Apple.com og indtast telefonnummeret for at deaktivere iMessage for
  3. Når telefonen får bekræftelseskoden (via SMS-tekst) skal du indtaste det på samme website og vælge 'Send' for at fjerne telefonnummeret fra iMessage-databasen

Det burde være slutningen af ​​det, men det ser ud til at tage lidt tid at få effekten af ​​at overføre og for at modtage meddelelser fra iPhone og iMessage-brugere igen, som det burde.

Dette er en ret almindelig oplevelse hos folk, der har skiftet til en Android eller forladt en iPhone af en eller anden grund. Jeg havde en ven, der oplevede dette for nylig efter at have skiftet til Android for arbejde, og de gik gennem flere måneder uden at modtage tekstbeskeder overhovedet fra iPhone-brugere, der alle forsvinder i det store iMessage-hulrum og kommer aldrig til deres Nexus. Hvis du bare deaktiverer iMessage eller deaktiverer iMessage for det givne telefonnummer, er det en nem løsning, og det bør forhindre, at dette sker overhovedet.

Hvis du planlægger at jonglere det samme telefonnummer mellem flere mobilplatforme, skal du ved hjælp af noget som Google Sync for dine kontakter og Gmail anbefales, fordi det gør det nemt at holde disse data konsekvente mellem en Android og iPhone, uanset om du går begge veje eller bare en vej. Glem ikke at slette personoplysningerne fra din tidligere telefon ved at nulstille den, uanset om det er Android eller iPhone, selvom kontakten er midlertidig eller med en låneenhed.