iOS 8.2 Beta 3 Udgivet for udviklere

Apple har udgivet en tredje betaversion af iOS 8.2, udført som build 12D5452a, til alle kompatible iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder. Beta-softwaren er tilgængelig nu for dem, der er registreret i iOS Developer-programmet.


Deltagende iOS-udviklere kan downloade iOS 8.2 beta 3 fra den officielle Dev Center-hjemmeside eller opdatere via OTA-mekanismen på deres iPhones og iPads, forudsat at enheden kontrollerer OTA kører i øjeblikket en anden version af iOS 8.2 beta. Ikke-udviklere vil ikke finde opdateringen tilgængelig for dem.

iOS 8.2 beta-builds omfatter WatchKit og Apple Watch support, hvilket tyder på, at den endelige udgave vil være nødvendig for iPhone-brugere, der ønsker at bruge deres enheder med det kommende Apple Watch-produkt. Formentlig vil andre ændringer og fejlrettelser også blive inkluderet i iOS 8.2-bygningen, når den udgives til offentligheden. Brugere uden for udviklerprogrammet, der er interesseret i at læse mere om indholdet af denne version, kan finde yderligere oplysninger på 9to5mac.

Der er ingen offentligt kendt tidslinje til en bredere udgivelse af iOS 8.2, men typisk går Apple gennem flere versioner af beta-software, inden der udstedes en bredere offentliggørelse. Den nyeste offentlige version af iOS er iOS 8.1.2.

Separat er en ny version af Xcode 6.2 beta med WatchKit opdateringer også tilgængelig på udviklercentret.