Hvorfor deaktiver Caps Lock-nøglen, når du kan tildele funktionen igen?

I stedet for at deaktivere Caps Lock-tasten på din Mac, skal du overveje en bedre ide til mange brugere: Du skal blot videresende nøglen til en ny tastaturfunktion. Dette betyder, at hvis du trykker på Caps Lock-knappen, i stedet for at starte funktionen SCREAMING CAPS LOCK ALL UPPERCASE, kan det udløse noget som kontrolknappen, kommandoknappen eller valgknappen. Lyder godt? Det synes jeg til.

Det er nemt at omplacere Caps Lock til en ny tastaturknap funktion, her er hvad man skal gøre i alle versioner af Mac OS X:

  1. Åbn programmet Systemindstillinger fra Apple-menuen, og vælg 'Tastatur'-præferencepanelet
  2. Vælg "Modifier Keys" og vælg derefter "Caps Lock Key" fra listen
  3. Træk menuen ud ved siden af ​​det og vælg en anden mulighed for at overføre Caps Lock-tasten til en ny handling; Control, Option eller Command

For eksempel har jeg en ven, der remapped Caps Lock for at fungere som en CONTROL-nøgle, fordi det er lettere at trykke alle tre knapper på samme tid for bestemte tastaturgenveje. Selvfølgelig er du fri til at vælge hvad du vil som udskiftning, men det er en stor overvejelse, der slår deaktivering af nøglerne funktionalitet helt - ellers er du tilbage med stort set en død nøgle på Apple tastaturet.

Hvis du skifter disse rundt, bliver forvirret og beslutter, at du vil gå tilbage til standardindstillingerne for tastaturet, skal du blot klikke på knappen "Gendan standardindstillinger" for at vende tilbage til normal knapfunktionalitet.

Hvad synes du? Er det bedre end at deaktivere nøglen helt? Eller vil du hellere bare miste det?