Sådan udskrives til en faxmaskine

Faxmaskiner kan fungere som mere end bare en faxmaskine. Mange modeller er i stand til at blive forbundet til et netværk. Når de er tilsluttet, kan disse faxmaskiner fungere som en lille netværksprinter, en netværksfaxenhed og en papirscanner. Når en faxmaskine er tilsluttet, bruges den oftest som både en netværksfaxmaskine og en printer. Selvom dens udskrivningsfunktioner vil være ret enkle og ikke funktionsrige, kan tilsluttede faxmaskiner udfylde behovet for lav volumenudskrivning.

Kontroller, om forbindelsen er korrekt. Faxmaskinen skal tilsluttes via netværkskabel eller, hvis den er tilsluttet direkte til en computer, med et direkte tilslutningskabel. De mest almindelige tilslutningskabler er USB, men nogle ældre modeller har muligvis brug for parallelle printkabler for at forbinde. Kontroller, om forbindelsen er korrekt, ved at sende en testfax.

Installer faxdrivere på computeren. For at udskrive til en faxmaskine skal du have de relevante printerdrivere installeret på din computer. Hvis installations-cd'er fulgte med faxmaskinen, skal du indsætte diskene og køre filen "install.exe". Dette installerer printerdrivere, så du kan udskrive til faxmaskinen. Hvis du ikke har cd'erne, skal du søge efter driverne på producentens websted.

Åbn et dokument, som du vil udskrive. Når dokumentet er åbent, skal du vælge knappen "File" fra programmets menulinje. Dette åbner et lille vindue med flere muligheder.

Tryk på "Udskriv". Ved at trykke på udskrivningskommandoen åbnes en liste over tilgængelige printere. Vælg faxmaskinen, indtast det antal udskrifter, du ønsker, og tryk på "Okay". Dit dokument sendes til faxmaskinen og udskrives.