iPhone 5S Produktion til at starte snart, Slip sæt til sommer?

Apple er indstillet til at starte produktionen af ​​den næste iPhone snart, ifølge en ny rapport fra Wall Street Journal. Den nye iPhone siges at være "i samme størrelse og form som den nuværende", hvilket er i overensstemmelse med rygter, der har indikeret, at den næste iPhone-udgivelse vil være en "5S" -model i stedet for et komplet grunddesign.

Summer Release Mulig

Rapporten fra Wall Street Journal foreslår, at den næste iPhone kan starte så snart som i sommer. Sommer 2013 begynder officielt den 21. juni og slutter den 21. september, hvilket giver en ret bred vifte for en mulig udgivelse, der er i overensstemmelse med flere tidligere iPhone-lanceringer.

iPhone 5S funktioner?

Lidt er kendt om den næste iPhone, men det er sandsynligt, at modellen vil følge det samme spor af iPhone 4 til iPhone 4S-overgangen. Således vil en teoretisk "iPhone 5S" sandsynligvis omfatte betydelige interne komponentopgraderinger fra den eksisterende iPhone 5-model, herunder en hurtigere processor med forbedret grafikhåndtering, en bedre batterilevetid og et bedre kamera med skarpere billeder med en større megapixelstørrelse . Enheden kan også sendes med iOS 7.

Color iPhone-modeller til lavere omkostninger?

Apple siges også at arbejde på en billigere iPhone, som også kan udgives i år, ifølge WSJ. Rapporten indikerer, at den billigere iPhone model sandsynligvis vil bruge et andet hylster materiale end de eksisterende højere ende modeller bygget med aluminium unibody og glas, og shell af den "billigere" model kan endda indeholde forskellige farver.

Selvom det ikke er direkte nævnt, kan flere tilfælde af farver på en billigere iPhone svare til den, der tilbydes af den nuværende iPod touch lineup, som er tilgængelig i en regnbue af tilbud.

Selvom produkt rygter altid skal ses med en vis grad af mistanke, har The Wall Street Journal en meget stærk track record med Apple rapportering, rygter og frigivelsesplaner.