Hackintosh Netbook brugere noterer sig: Snow Leopard 10.6.2 opdatering dræber support til Atom Processor

Det er dog ikke ude i det vildt, men Mac OS X 10.6.2 er frigivet og er blevet bekræftet for at dræbe støtte til Intel Atom-processoren . Dette er især vigtigt for Hackintosh-brugere, der har hacket forskellige Atom-baserede netbooks til at køre Snow Leopard. Så hvad skal du gøre, hvis du har en Atom-baseret Hackintosh Netbook? StellaRolla anbefaler at opholde sig med 10.6.1 (eller 10.5.8 hvis du kører Leopard på din Hackintosh, sinus 10.5.9 vil sandsynligvis have de samme Atom-problemer), ellers kan du prøve at opgradere til 10.6.2, men løbe en ældre eller modificeret kerne. Jeg tror, ​​jeg vil bare holde mig til 10.6.1, når opdateringen ruller rundt, jeg har stor tillid til Hackintosh-fællesskabet, så jeg forestiller mig, at der vil være en løsning snarest hurtigt.

Du kan ikke lade være med at mistanke om dette skridt er Apples forsøg på at lukke det voksende og populære Hackintosh Netbook-fællesskab, da Apple ikke har nogen produktlinje, der kører Atom selv. Mac OS X kører helt fejlfrit på meget af PC Netbook-hardware, når det er konfigureret, ville du ikke vide, at du ikke er på en Mac. Måske er det i strid med at dræbe Atom Hackintoh Netbooks i forventning om den rygterede tablet? Eller måske er det noget helt uafhængigt? Hvem ved, men nu skal du blot være opmærksom på, at når 10.6.2 opgraderingen kommer ud, og du bruger en Hackintosh, vil du måske undgå det nu.

StellaRolla: 10.6.2 dræber Atom

Opdatering: Den seneste 10.6.2-build understøtter Atom-chippen igen, uanset om den endelige version af 10.6.2 vil dræbe Atom eller ej, det skal ikke ses.

Opdatering 2: Den nyeste 10.6.2-build understøtter IKKE Intel Atom-chip, og dette er blevet bekræftet. Se link for detaljer.