Brug flere skærme med fuldskærmsprogrammer i Mac OS X Lion

Tænk Fuld skærm app mode affald en ekstern skærm fast ejendom i Mac OS X Lion? Tænk igen. På trods af forskellige rapporter om det modsatte, og endda tidlige erfaringer med udviklereksemplet, fungerer nogle Full Screen-apps i Mac OS X Lion fint med flere Mac-opsætninger . Faktisk kan det sekundære display holde værktøjslinjer, paneler, vinduer og andre appdata direkte over den linnedækkede skærm uden hændelse.

Brug af fuldskærmsapplikationer med flere skærme i Mac OS X 10.7

Dette er bemærkelsesværdigt let, men alligevel bredt overset:

  • Indtast fuldskærmstilstand (angiv en tastaturgenvej, hvis du ikke allerede har det)
  • Klik og træk vinduer og værktøjslinjer fra det primære display til det sekundære display

Ja, det er så simpelt. Dette er tydeligt demonstreret i de inkluderede skærmbilleder, der viser den nyeste version af OmniGraffle Pro i fuldskærmstilstand, med en sekundær ekstern skærm, der indeholder alle OmniGraffles-værktøjspaneler.

Det faktum, at dette kun virker i nogle apps, foreslår lige nu, at det er et problem med OS X Lion-kompatibilitet, der skal implementeres af appudviklerne pr. Applikation, ligesom anvendelsen af ​​versioner og fuldskærmstilstand generelt. Så hvis du finder en Lion-app, der ikke spiller godt med flere skærme, vent på en opdatering, fordi der ikke er nogen grund til, at appsne ikke kan bruge det sekundære display, når de er i fuldskærm.

Dette burde hylle klagerne om, at Lion's fullscreen app-tilstand er uforenelig med Mac-opsætninger med flere skærme, fordi det slet ikke er. Bortset fra apps, der behøver at vedtage kompatibilitet til denne funktion, kan det være til fordel for OS X Lion at have nogle indikatorer for, at dette er muligt, da der i øjeblikket ikke er noget klart at pege på dette.

Tak fordi du sendte det i Michal!