Sådan oprettes en adgangsdatabase til undersøgelsesresultater

Et af hovedformålene med at bruge Microsoft Access er at oprette en fil, der giver dig mulighed for at holde styr på vigtige data. Én applikation er til lagring og styring af undersøgelsesresultater. Hvis du foretager en undersøgelse med en gruppe mennesker, hvad enten det er en trykt undersøgelse, der beder om feedback om et produkt eller et online spørgeskema, der spørger, hvad folk synes om dit websted, kan du indtaste resultaterne i en Access-database. En Access-database består af en eller flere tabeller, der indeholder dine data.

Trin 1

Indlæs Microsoft Access, og klik på "Tom database" for at oprette en ny fil. Indtast et navn til den nye databasefil, når du bliver bedt om det, og klik på "Opret".

Trin 2

Dobbeltklik på feltet, der siger "Tilføj nyt felt" øverst i tabellen, og indtast det første felt fra din undersøgelse. For eksempel, hvis du har en undersøgelse om favorit-tv-shows, kan du bede om navnet på respondenten, placering, favorit-tv-show og grunden til, at han kan lide dette show. Hvert af disse spørgsmål repræsenterer et feltnavn i din Access Database.

Trin 3

Klik på "Tab" -tasten for at gå over til det næste "Tilføj nyt felt" -felt og fortsæt med at indtaste feltnavne fra din undersøgelse. Fortsæt processen, indtil du når det sidste felt, og klik derefter inde i feltet under det første feltnavn, du oprettede. Antag i dette eksempel, at feltnavnet er "Respondentens navn."

Trin 4

Begynd at skrive den første post, som den første respondent har givet i din Access-database. Tryk på "Tab" eller "Enter" for at flytte mellem felter. Adgang tildeles automatisk et ID-nummer til hver post i din datatabel for at gøre det nemmere at spore og henvise til dine data (se "ID" -feltet i begyndelsen af ​​hver række).

Trin 5

Klik på CTRL + S, som indlæser tabellen "Gem som" dialogboksen. Indtast et logisk navn til tabellen, som f.eks. "TV Show Survey Results" i dette eksempel. Klik på "OK" for at gemme den nye tabel i din database.

Klik på "Opret" og derefter "Tabel" i Access-hovedmenuen for at starte en ny tabel. Gentag disse trin for hvert sæt undersøgelsesresultater, som du vil registrere.