AT & T Data Throttling vist på video

Du har sikkert hørt talet om AT & T-smashing af tunge data brugere, men nu kan vi se det er effekter selv og det er nok værre end du troede. AppAdviceDaily sammensætter videoen øverst, spring over et øjeblik fremad, og du vil se en sammenligning af siden til side ved downloadhastigheder på en spændt vs ikke-spredt iPhone 4S. Hastighedsforskellen er gigantisk, så lav som 0, 07mbps på den spredte konto mod 1, 8mbps på den normale konto.

Throttling skal kun påvirke de øverste 5% af datakonsumenter og uofficielle tetherers på AT & T på Verizon. Disse brugere får typisk en advarselsbesked, der meddeler, at de bruger for meget af de data, de har betalt for:

Tærsklen for at blive spredt påstås at variere meget, med nogle rapporter, der siger, at den er så lav som 1 GB, og andre antyder, at den er over 4 GB. Når du er sprængt, er du i bund og grund slukket for 3G-netværket og sidder fast på det smerteligt trægte 2G EDGE-netværk.

Hvis du er bekymret over dette, skal du kontrollere dataanvendelsen på AT & T og Verizon ved at logge ind på din konto. For dem, der ligger tæt på deres tildelte datagrimme, kan det være en god ide at deaktivere data eller i det mindste slukke for 3G indtil næste faktureringsperiode.