Hvordan man bygger et dæk i "The Sims 3"

I "The Sims 3" starter alle dæk med et fundament, så huset, som det fastgøres til, skal også hvile på et fundament for at sikre, at det møder det samme vandrette niveau som dækket. Når du overhovedet har mistanke om, at du vil have et dæk på et tidspunkt, når du bygger din simms hus, er det vigtigt at placere et fundament, før du bygger husets vægge.

Klik på ikonet "Build Mode" på "The Sims 3" kontrolpanelet. Ikonet er et billede af en håndsav krydset med en malingsrulle.

Hold musen over de forskellige byggekategorisymboler for at se deres navne; klik på den, der hedder "Platforms, Decks & Foundations."

Klik på knappen for murstenfundamentet eller gitterdækket. Enten kan bruges til at lave et dæk.

Klik og træk over jorden, hvor du vil have dækket. Omkostningerne ved konstruktionen vises, mens du trækker, så du kan justere størrelsen baseret på din Sim-families midler.

Klik på "tilbage pil" symbolet for at vende tilbage til hovedskærmen "Build"; klik på symbolet for kategorien "Hegn".

Klik på en hegnstil, og klik derefter på og træk i kanten af ​​dit dæk for at tilføje gelændere. Efterlad en åbning til trapper på mindst den ene side af dækket.

Klik på "tilbage pil" symbolet for at vende tilbage til hovedskærmen "Byg" og klik på symbolet for kategorien "Trapper, gelændere og elevatorer".

Klik på en trappestil og trappebredde, og klik derefter på kanten af ​​dækket, hvor du vil have trappen.

Klik på knappen "Live Mode" over "Build Mode" -knappen på kontrolpanelet for at vende tilbage til dit spil og lade dine simmere bruge deres nye spil.

Tips

Klik på kategorien "Gulvbelægning" under "Bygningstilstand" for at ændre dækets standardgulvstil til et andet træmønster, materiale eller farve.

Klik på knappen "Købstilstand" mellem knapperne "Live Mode" og "Build Mode" for at få adgang til "The Sims 3" -genstande. Her kan du købe dækmøbler, grill og andre udendørsartikler, der kan placeres på din Sims nye dæk.

Advarsler

Hvis du spiller et aktivt familielot i "The Sims 3" og tilføjer et dæk til deres eksisterende hjem, tager konstruktionen penge fra familiekassen for hver ændring, du foretager. Kontroller, at din familie har penge nok til at udføre jobbet, inden du begynder. Et 8-by-8 dæk koster cirka 220 Simoleons. Hegn starter ved 10 Simoleons pr. Sektion.

Hvis du bygger et dæk på et hjem i et ubrugt parti, tilføjes dækkets omkostninger til købsprisen for partiet.