Sådan spiller du Pandora's Box på Vista

Pandora's Box er et puslespil af Alexey Pajitnov, den legendariske skaber af Tetris. Når du kører "Pandora's Box" på en computer med Windows Vista eller Windows 7 installeret, viser den en fejl, at den "ikke kan oprette DirectDraw-overflade" og beder dig om at bekræfte, at DirectX er installeret. Windows Vista inkluderer DirectX. Imidlertid er "Pandora's Box" designet til meget ældre computere. Microsoft frigav en patch til "Pandora's Box" for at løse dette problem. Installer opdateringen til "Pandora's Box" for at køre spillet på en computer med Windows Vista eller Windows 7.

Installer "Pandora's Box" som normalt fra den originale cd. Under denne proces viser Windows Vista muligvis en besked, der angiver, at programmet har kendte kompatibilitetsproblemer. Klik på knappen "Annuller" for at lukke vinduet. Klik på "Afslut", når installationsprocessen er afsluttet.

Åbn en webbrowser, og naviger til den officielle "Pandora's Box" -websted ved hjælp af linket i afsnittet "Ressourcer" i denne artikel. Klik på linket "Downloads" i venstre side af siden.

Klik på linket "Pandora10a.exe" for at downloade opdateringen til "Pandora's Box." Gem filen på skrivebordet.

Dobbeltklik på filen "Pandora10a.exe" på skrivebordet, når downloadingen er færdig. Når Windows viser en advarsel, der beder dig om at bekræfte, at du vil køre filen, skal du klikke på "Kør".

Klik på en alternativknap, der angiver, om du vil se installationsvejledningen på engelsk eller fransk, og klik derefter på "OK" to gange. Klik på "OK" en sidste gang, når bekræftelsesvinduet vises for at fortælle dig, at "Pandoras boks" blev patchet med succes.

Klik på "Dette program er installeret korrekt", når Windows spørger dig, om installationsprocessen var vellykket.

Start "Pandora's Box." Spillet kører nu korrekt på Windows Vista og Windows 7.