Sådan skriver du spanske tegn i Microsoft Office

Microsoft Office er en softwarepakke, der indeholder Microsoft Word, Excel og PowerPoint. Hvis du køber Microsoft Office i Amerika, indstilles sproget som standard til amerikansk engelsk. Men hvis du studerer spansk eller har brug for at fremstille et dokument eller en præsentation på dette sprog, kan du bruge sprogindstillingerne og bestemte tastaturgenveje til at producere spanske tegn og bruge en stavekontrol på spansk.

Trin 1

Åbn et Microsoft Office-dokument. Dette kan være i Word, Excel, PowerPoint eller OneNote.

Trin 2

Gå til "Gennemgang", "Korrektur" og "Indstil sprog" i Word. Vælg spansk fra listen.

Trin 3

Klik på knappen "Hjem" for at ændre sprogindstillingerne i Excel. Vælg "Excel-indstillinger", klik på "Korrektur" og vælg derefter spansk fra sproglisten.

Trin 4

Klik på "Værktøjer" for at skifte til spansk i OneNote. Vælg "Indstil sprog" og klik derefter på spansk.

Trin 5

Klik på "Indsæt" og derefter "Symbol" for at indsætte tegn, der er specifikke for det spanske alfabet i Word og OneNote. Vælg det bestemte bogstav, du vil indsætte i dialogboksen, og dobbeltklik for at indsætte det i dokumentet.

Trin 6

Skriv ordet på spansk, og erstatt specialtegnet med et normalt bogstav, der ikke har nogen accent. Korrekturfunktionen skal understrege ordet med rødt. Højreklik på ordet, og vælg den korrekte version med accenter fra listen. Dette erstatter ordet med de korrekte tegn.

Indsæt spanske specialtegn ved hjælp af bestemte tastaturgenveje i ethvert Microsoft Office-program. For en omfattende liste over tastaturgenveje, der producerer spanske tegn, skal du gå til spanishnewyork.com/spanish-characters.html.