Øjeblikkeligt frigiv 2,7 GB + lagerplads på ny iPhone ved at fjerne iWork Apps

De fleste nye iPhone- og iPad-modeller leveres med den forudinstallerede iWork / iLife-suite af apps, herunder Pages, Keynote, iMovie, Numbers og Garageband. Selv om dette er en stor samling apps, kan mange brugere, der ikke bruger dem (eller i det mindste alle apps) nok have ekstra lagerplads til rådighed, hvilket er næsten 3 GB lagerplads i dette tilfælde.


Der er ikke noget usædvanligt med dette andet end bevidsthed om det rum, appsne tager op, og du kan nemt se dig selv, hvis iWork-pakken knuser dit ledige lager eller ej, ved at gå ind i Indstillinger> Om> Anvendelse> Administrer lagring.

Hvis du beslutter at Sider, Keynote, Numbers, Garageband og iMovie er overflødige, og du aldrig bruger dem, skal du gå videre og slette apps, som om du vil afinstallere andre iOS. Mens dette fjerner apps fra din iPhone eller iPad, vil de stadig være bundet til dit Apple ID, hvilket betyder at du kan hente dem igen til enhver tid uden at betale.

For mig personligt kan jeg godt lide at have apps rundt, da de giver mulighed for nogle ekstra mobilt arbejde på den smarte iPhone Plus-model, især iMovie, hvilket også er fantastisk til redigering og lagring af slow motion og time-lapse videoer taget med kameraet .

I det mindste ved at vide, at du hurtigt kan gendanne omkring 2, 7 GB lagerplads bare ved at slette disse apps fra din iPhone, er det godt at vide, så hvis du får den frygtede advarsel "out of storage", når du forsøger at tage et billede eller downloade en ny app, du kunne bare fjerne disse apps og få en midlertidig udsættelse.

Bemærk, at iWork-apps ikke er forudinstalleret som standard på 16 GB og 8 GB iPhone-modeller, fordi de ikke rigtig har råd til pladsforbruget. Det betyder, at du kun finder disse apps forudinstalleret på 32 GB, 64 GB, 128 GB og 256 GB enheder.