Sådan overføres billeder fra din mobiltelefon med Bluetooth

Elementer, du har brug for

  • Mobiltelefon med Bluetooth

  • Computer med Bluetooth

Du har kun brug for en ting for at overføre billeder fra din mobiltelefon med Bluetooth: vellykket parring. Parring opretter en forbindelse mellem to Bluetooth-enheder, så de kan dele filer. Det er muligt at overføre billeder fra en mobiltelefon til en anden eller fra en mobiltelefon til en Bluetooth-aktiveret printer, men nogle mærker og modeller understøtter ikke fuld Bluetooth-funktionalitet. Så det nemmeste sted at overføre billeder fra din telefon er til din Bluetooth-aktiverede computer.

Tænd din computers Bluetooth. De fleste nye computere har et Bluetooth-ikon i værktøjslinjen tæt på uret. Klik på ikonet for at sikre, at Bluetooth er aktiveret eller aktiv.

Gør din telefon "synlig". Rul til Bluetooth-indstillingen i telefonens menu. Det findes normalt i menuen "Indstillinger" og vises under noget som "Bluetooth-menu." Der vil være en indstilling, der siger "Gør opdagelig" eller lignende.

Placer telefonen i nærheden af ​​din computer. Dette aktiverer Bluetooth på din computer, og de to enheder "søger" efter hinanden. Når de finder hinanden, viser begge enheder en "adgangsnøgle".

Kontroller, at adgangsnøglerne er de samme. Se på begge enheder, sørg for, at tallene stemmer overens, og tryk på "OK" på begge enheder. Du er nu parret. Din telefon skal vises i Bluetooth-menuen på din computer.

Vælg din telefon fra computerens menu. Dette åbner Bluetooth File Exchange eller et lignende program (afhængigt af din computer). Din telefon beder dig om at acceptere anmodningen. Klik på "OK" eller "Accepter" på din telefon. Dette åbner File Exchange, og du skal se telefonens filer angivet.

Åbn mappen "Mine fotos" i Bluetooth File Exchange for at downloade dine billeder. Nogle telefoner og computere har forskellige navne til programmet og mapperne, men når enhederne er parret, skal du være i stand til at navigere filerne let.