Sådan konverteres en AA-fil til en MP3-fil

AA-filtypen betyder, at filen er en hørbar lydbog. Den hørbare lydbog afspilles fint i iTunes, men dens copyrightbeskyttelse betyder, at du muligvis ikke kan afspille din købte lydbog på andre enheder. Konvertering af lydbogen til MP3-format giver mulighed for større bærbarhed, og du kan gøre det ret simpelt, selvom det ikke er ligetil. Man skal først oprette en lyd-cd af lydbogen for at importere filerne som MP3-filer.

Ledig

Trin 1

Importer AA-filen til iTunes ved at trække filen til ruden "Bibliotek" på venstre side. Autoriser din hørbare konto inden for iTunes ved at vælge "Godkend hørbar konto ..." via menulinjen "Avanceret".

Trin 2

Opret en ny playliste ved at vælge "File"> "New Playlist" og tilføj lydbogen til den nye playliste.

Trin 3

Indsæt en tom cd i computerens optiske drev. Fremhæv den nye afspilningsliste i iTunes, og vælg "Brænd disk". Vælg "Audio CD" som format, og vælg det korrekte CD-ROM-drev. Klik på "Brænd" for at starte processen. Når det er færdigt, skubber iTunes cd'en ud. Sæt disken i igen.

Fremhæv disken i iTunes-sidepanelet under overskriften "Enheder". Vælg "Import" for at begynde at kopiere filerne til din computer i MP3-format. Når de er færdige, vises lydbogsfilerne i iTunes som MP3-filer. Du kan få direkte adgang til MP3-filerne via din computers "Musik" / "Min musik" -mappe.

Betalt

Trin 1

Download og installer et lydkonverteringsprogram. Der er snesevis af shareware-konverteringsprogrammer tilgængelige på download-arkiver som f.eks. Download.com. Sørg for at læse listen over understøttede formater, da den skal indeholde AA-formatet. Ikke alle konverteringsprogrammer inkluderer dette lydformat.

Trin 2

Start programmet. Åbn AA-lydbogsfilen ved at vælge "File"> "Open", hvis ikke automatisk bedt om det. Afhængigt af applikationen kan du muligvis trække og slippe filen til programmets hovedvindue.

Trin 3

Konfigurer outputindstillingerne til MP3, og angiv en destination for den resulterende fil. Dette håndteres forskelligt af hver applikation. Sørg for at henvise til programmets hjælpefiler for at forstå de forskellige outputindstillinger, der er tilgængelige for dig.

Vælg "Start / OK / Konverter" for at starte konverteringsprocessen. Når du er færdig, finder du MP3 i den mappe, der blev valgt i det foregående trin.