Trådløst internet vs. Ikke-trådløst internet

For at oprette forbindelse til internettet har du to muligheder: kablet eller trådløst. Antallet af computere, der får adgang til Internettet på dit netværk, modemtypen og den foretrukne bærbarhed, bestemmer, hvad du skal vælge.

Kablet internet

Der oprettes en kabelforbindelse, når modemmet er tilsluttet direkte til computeren med et Ethernet-kabel.

Trådløst internet

Et eksternt modem med en trådløs router eller en kombination af modem / trådløs router bruges til trådløse internetforbindelser.

Fordele

Kablet internet tilbyder solide, ofte hurtigere internetforbindelser, da det er en lige forbindelse fra internettet til computeren.

Trådløse internetforbindelser giver fleksibilitet i brugen; bærbare computere kan bruges hvor som helst inden for modtagelsesområdet for den trådløse transceiver.

Ulemper

Kabelforbindelser er begrænsede; hver computer har brug for en trådløs transceiver, og modemet har brug for en router og en hub.

Trådløse forbindelser kan være mindre pålidelige end kablede forbindelser. Trådløse modemer og routere skal placeres i et optimeret signalområde, hvilket kan være et ubelejligt sted i dit hjem.

Hvilket man skal vælge

En computer med et nærliggende modem er fint ved hjælp af en kabelforbindelse; Ellers er en trådløs internetforbindelse en bedre mulighed. Kombination af kabelforbundne og trådløse forbindelser giver fleksibilitet med trådløs til bærbare computere og en mere solid, kabelforbindelse til stationære computere.