Brug Chrome til hurtigt at vise usynlige filer på harddisken i Mac OS X

Hvis du ikke vil bryde med standardkommandoer eller terminalen, er en alternativ metode til at vise skjulte filer i Mac OS X simpelthen brug af Chrome-browseren.

Du skal bare trykke på kommandoen + L og indtaste / i adresselinjen (du kan også indtaste filen: /// som adresse), og du vil blive præsenteret med rodmappen, der viser alle skjulte filer og mapper såvel som de typisk synlige filer.

Filer, der er usynlige, er prefaced af en periode i Mac OS X, så du ser på screenshotet du vil se .fseventsd, .Spotlight-V100, .Trashes og .Vol er alle typisk usynlige for brugeren. Når du kigger på rodmappen, kan du bore ned til mere specifikke mapper som filen: /// Programmer / eller du kunne straks gå til din hjemmemappe ved at få adgang til filen: /// Brugere / Brugernavn


Tilsyneladende fungerer dette endda i Windows, hvis du skriver C: \ i adresselinjen frem for / som er rart at vide. Dette tip kommer fra Lifehacker, og det fungerer i det mindste i de nyeste Chrome 11 stabile bygger. Hvis du tænker på skærmbilledet, kan du også få en sort menulinje.