Tilføj automatisk sange og film til iTunes

Brug af en lidt kendt mappe begravet i iTunes-mappen, kan du automatisk føje kompatible medier til iTunes, det være sig sange, musik, film, blot ved at placere filer i mappen. Dette bliver endnu bedre, når du peger på downloads til den pågældende mappe, fordi alle downloadede medier straks synkroniseres til iTunes uden brugerinteraktion.

Det er ekstremt nemt at konfigurere, hvordan du bruger funktionen "Automatisk tilføj til iTunes" på enhver Mac med OS X i to enkle trin:

  1. Naviger til din hjemmemappe ~ / iTunes / iTunes Media / og find mappen "Tilføj automatisk til iTunes"
  2. Vælg "Tilføj automatisk til iTunes", og tryk på Command + L for at lave et alias af det, træk det alias til enten skrivebordet eller til overførselsmappen

Noget faldt ind i den mappeimport til iTunes med det samme.

Derefter vil du gerne hente downloads til den aliased mappe, så åbne dine torrentklienter, SoundCloud, webbrowsere, eller hvor nogensinde ellers får du mediefiler fra og ændrer deres respektive downloadkataloger. Du kan også ændre navnet på brugeren / Downloads-mappen og flytte den aliased "Automatisk Tilføj" -mappe på det sted, men det er ikke den bedste ide, hvis du også downloader andre filer.

Når du har fået apps peget på mappen, vil alle færdige mediefiler nu gå direkte til iTunes uden brugerinddragelse, kopiering, klikning, ingenting, alt er automatisk. Dette er en glimrende måde at få filer hentet fra internettet, nyhedsgrupper, torrents osv., Synkroniseret direkte til dit iTunes-bibliotek, som derefter kan gå direkte til iOS-enheder.

Dette skal fungere med næsten alle versioner af iTunes og alle versioner af Mac OS X. Mens vejledningen er rettet mod Mac-brugere, findes mappen sandsynligvis og fungerer det samme i Windows, selvom du bliver nødt til at lave en genvej i stedet for en alias. God fornøjelse!

Takket være Kilian for spidsen