Hvad vil iPhone 5 se ud? Modstridende Rapporter Vis Ingen Kender

To meget forskellige analytikerapporter gør et godt stykke arbejde med at angive den enorme forvirring omkring næste iPhone-lanceringen, der skyldes næste uge den 4. oktober. Mens nogle analytikere fortsætter med at forudsige en helt ny redesignet iPhone 5, der udgives sammen med en lav-end iPhone 4S, foreslår andre rapporter kun, at en ny iPhone bliver udskubbet af Apple i år, og at det bare er en inkremental hardwareopdatering til iPhone 4.

iPhone 5 er Aluminium Unibody, iPhone 4S er iPod touch udskiftning

Den første rapport fra Deutsch Bank, som relayed til AppleInsider, antyder, at iPhone 5 forventes at være et "helt omdesignet håndsæt" med "en aluminium unibody konstruktion til erstatning af den nuværende glas tilbage af iPhone 4" og at den vil have en smule større skærm.

Derudover mistænker Deutsche Banks Chris Whitmore, at den såkaldte iPhone 4S i grunden er en iPod touch-udskiftning, der giver en billigere high margin-enhed, som Apple kan sigte mod nye markeder.

Den forventede iPhone 4S ses som i det væsentlige en 8GB iPod touch med en tilføjet mobilantenne

Ideen om to telefoner udgivet samtidigt, hvoraf den ene skal erstatte iPod touch, er en tiltalende teori, men der er andre rapporter, der tyder på, at det ikke er, hvad der sker.

iPhone 5 ligner iPhone 4, Ingen iPhone 4S

I mellemtiden antyder en tilsyneladende bekræftelse fra den ofte pålidelige All Things Digital filial i Wall Street Journal, at en dramatisk omdesignet iPhone ikke kommer til at blive udgivet i år. Desuden synes de at være enige om, at Apple ikke vil slippe to forskellige iPhone-modeller overhovedet, kaste vand på de to iPhone 4S og iPhone 5 teorier.

Citerer en rapport, der cirkulerede i sidste uge fra endnu en analytiker, synes AllThingsD at bekræfte to hovedpunkter om iPhone 5: at Apple kun frigiver en ny iPhone i år, og at enheden vil se stort set ud som den eksisterende iPhone 4:

[Ifølge Wedge Partners analytiker Brian Blair] Apples femte generationens iPhone vil være en trinvis opdatering til den nuværende iPhone 4, ikke et stort redesign.

Dette efterfølges af specifikke citater fra analytiker Brian Blair, der synes at diskreditere iPhone 4S & 5 rygterne med dual release:

"Vi forventer ikke en anden, dramatisk anderledes iPhone, der ledsager dette, da vi ikke tror, ​​at Apple skal have 3 modeller på markedet for at tage højdepunktet, midterlinjen og den lave ende siden iPhone 4 (med hukommelsen sænket til 8 GB) vil falde til $ 99 og effektivt angribe disse markeder. "

"Hvorfor vil Apple bare opgradere iPhone 4-processorens specifikationer ud over en nyligt designet iPhone 5, hvis målet er at sælge det til det forudbetalte marked til en lavere pris, " spørger Blair. "En 4S ville simpelthen koste mere, og en 4S selv ville ikke oprette et mid-tier-marked, medmindre det var prissat til $ 99, og iPhone 4 gik til $ 49 med den nye iPhone på $ 199. Vi ser dette scenario som usandsynligt. "

AllThingsD John Paczkowski reagerer på dette simpelthen med "Aftalt".

Hvad angår hardware specs, bortset fra "[mulighed for] en større skærm", ekkoer rapporten, hvad der længe er blevet forventet af rygtermølle: A5 CPU lånt fra iPad 2, 1GB RAM, 8MP kamera og en 'worldphone 'baseband, der bringer GSM og CDMA kompatibilitet til en enkelt chip.

iPhone 5 Specifik iOS 5 Funktioner et stort salgspunkt?

Endelig giver Mark Gurman fra 9to5mac information om en næste-gen-iPhone-kun iOS 5-funktion kaldet "Assistant", der bliver "den nye enheds største salgsargument", som lader dig tale kommandoer til iPhone gennem et intelligent voice command system . 9to5mac har en detaljeret oversigt over Assistant-funktionen, som er værd at læse, og deres rapport bekræfter også de ovennævnte hardwarespecifikationer fra andre rygter.

Det mest klare indlysende aspekt ved alle disse rapporter er, at ingen ved præcis, hvad der kommer ud af Cupertino næste uge fra Apple. Om det eneste, som nogen kan blive enige om, er tilgængeligheden af ​​enheder, hvor en udgivelsesdato på midten af ​​måneden ligner den 14. oktober, hvis det ikke er nogen anden grund, at det er i midten af ​​måneden, hvor iOS 5 kommer lidt tidligere.