Sådan udfyldes hæfteklammer i Swingline 48201

Swinglines model 48201 er en trådløs genopladelig elektrisk hæftemaskine, der er i stand til at levere 2.000 hæfteklammer på en enkelt opladning. Denne elektroniske model er designet til at arbejde med mejsel-spids S.F. 4 premium hæfteklammer for at sikre mellem to og 20 ark papir ad gangen. Den trådløse genopladelige elektriske hæftemaskine er designet af Swingline, så den har let adgang til frontlæssning for hurtig hæftepåfyldning.

Tryk på den ovale formede sorte plastknap på siden af ​​Swingline 48201 for at frigøre bakken forfra. Den grønne indikatorlampe øverst på hæftemaskinen bliver rød, når der kun er nogle få hæfteklammer tilbage.

Skub en enkelt stribe S.F. 4 premium hæfteklammer på den udvidede hæftebakke med spidserne nedad. Hvis der stadig er et par hæfteklammer tilbage i bakken, skal du muligvis afbryde et par stykker for at undgå fastklemning.

Tryk enden af ​​hæftebakken tilbage i den trådløse genopladelige elektriske hæftemaskine, indtil den klikker på plads.

Fortsæt med at bruge Swingline hæftemaskine, indtil batteriet har brug for genopladning, eller indikatorlampen for lav hæftning bliver rød.