iTunes Radio mangler fra musikapp? Sådan får du det tilbage i iOS

iTunes Radio er en rigtig stor streaming musik service fra Apple tilgængelig med iTunes på skrivebordet og iOS til mobil verden. Men en ejendommelig fejl påvirker nogle iOS-enheder, hvor radioknappen forsvinder helt tilfældigt fra iOS Music-appen til mange brugere af iPhone, iPad og iPod touch. Dette medfører selvfølgelig, at hele iTunes Radio-tjenesten også forsvinder fra iOS, her ser det sådan ud, når du starter Musik-appen:Når iTunes Radio er synlig og arbejder i Music app som det skal, så er det det, du vil se, med ikonet Radio i hjørnet. Sådan viser vi dig hvordan du kommer tilbage, så du kan streame sange igen:

Måske var det helt tilfældigt, at iTunes Radio manglede på alle mine iOS 7-enheder i går aftes uden tilsyneladende grund, hvilket gav mulighed for at fejle det forsvindende Radio-problem og finde to forskellige løsninger for at få det tilbage. Prøv metode 1 først, og hvis det ikke virker, skal du gå til metode 2, som fungerede, da den første teknik mislykkedes.

Metode 1: Få radio tilbage ved at dræbe musikappen

Hvis iTunes Radio har været mystisk forsvundet fra din musik-app i iOS 7, kan du prøve det følgende hurtige trick, der afslutter appen for at se, om du kan få det tilbage:

  • Dobbeltklik på knappen Hjem, træk over til "Musik" -appen, og træk den op for at dræbe appen
  • Gå tilbage til startskærmen og genstart musik for at se "Radio" returneres

Dette fungerede for at få iTunes Radio tilbage på en iPhone 5, der kører iOS 7.0.2, men ikke på en iPad eller en anden iPhone 5, der kører iOS 7.0 ... for at de kunne se iTunes Radio-retur, måtte de gå lidt længere.

Metode 2: Fix iTunes Radio ved at bekræfte Apple ID og genstart iOS

Hvis du afslutter Musikapp, returnerede ikke Radio, du skal gøre følgende for at få det tilbage:

  • Åbn "Indstillinger" og gå til "iTunes & App Store"
  • Tryk på "Apple ID: email @ address" for at logge ind i iTunes Store og bekræfte din Apple ID log på
  • Afslut fra Indstillinger, når du har logget ind på Apple ID igen
  • Hold tænd / sluk-knappen nede på toppen af ​​iPhone / iPad / iPod, indtil du ser den røde "Slide to Power Off" -indstilling, skru den på for at lukke enheden
  • Hold tænd / sluk-knappen nede for at tænde for iOS-enheden
  • Når du er startet op, skal du gå tilbage til Musikapp for at finde Radio tilbage igen

Af en eller anden årsag var det ikke nok, når du afbrudte musik og genstart, efter at have verificeret Apple-id'et, og der blev krævet en fuldstændig genstart af enheden for at få Radio tilbage. Måske får en iOS-genstart Apple til at genkende Apple ID igen, hvilket er nødvendigt for at iTunes Radio skal fungere, hvem ved det. Uanset hvad dette virker, når den første mulighed ikke gør det, og du kommer tilbage til at nyde Radio på ingen tid.

Husk, du har brug for et amerikansk-baseret Apple ID (i øjeblikket alligevel) for at bruge iTunes Radio. Hvis du opdager, at dit Apple-id er blevet ændret, kan det have været fordi du er en international bruger, der har adgang til iTunes Radio, ved at skifte mellem din hjemlandskonto og et amerikansk-baseret Apple-id.