Sådan forbereder du dig på iOS 11 på den rigtige måde

Planlægger du at installere iOS 11 på din iPhone eller iPad, når den bliver tilgængelig den 19. september? Så tag et øjeblik til at forberede din enhed til opdateringen af ​​iOS 11!

Denne gennemgang vil detaljere kontrollere den korrekte enhedskompatibilitet, udføre nogle enkle husholdninger og vedligeholdelse på en iPhone eller iPad, sikkerhedskopiere enheden og endelig installere iOS 11.


Forresten, hvis du er utålmodig, og du kun vil tage et råd, så har du det her: sikkerhedskopier din iPhone eller iPad, før du installerer iOS 11. Aldrig springe over en enheds backup!

1: Kontroller kompatibilitet: Kan min iPhone eller iPad køre iOS 11?

Du vil være sikker på, at din iPhone eller iPad kan køre iOS 11. Heldigvis understøtter de fleste moderne enheder iOS 11, og hvis din iPhone er en 5'er eller nyere, eller din iPad er en Air eller nyere, vil den køre den seneste drift system. Listen over kompatible enheder er nedenfor:

  • iPhone: iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6
  • iPads: iPad Pro 12.9 "1. og 2. generation, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7 ", iPad Air 2, iPad Air 1, iPad 5th gen, iPad 2017 model, iPad mini 4, iPad Mini 3, iPad Mini 2
  • iPods: iPod touch 6 generation

Generelt, den nyere, hurtigere og bedre model af en iPhone eller iPad, jo bedre bliver ydeevnen til iOS 11.

2: Clean House, frigør lagerplads, opdater apps

Store opdateringer af systemsoftwaren er en god tid til at lave lidt husrengøring og frigøre lagerplads på iOS-enheden. Dette er også nyttigt, fordi du skal bruge et par GB til rådighed for at kunne downloade og installere iOS 11-opdateringen alligevel, og en komplet enhed kan ikke downloade eller installere opdateringen.

Ikke sikker på hvor du skal starte? Sletning af apps, som du ikke har brug for, eller som går ubrugt, fjerner uønskede film og billeder (efter at have kopieret billederne til Billeder på Mac alligevel), rydder Dokumenter og Data, eller slet sletter musik fra en iPhone eller iPad, er alle metoder til rydde lagerplads på en iOS-enhed. Målet er at have mindst et par ledige ledige pladser til rådighed.

Når du har slettet ubrugte apps og sørget for, at du har tilstrækkelig lagerplads til rådighed, er det også en god ide at opdatere dine iOS-apps via fanen App Store-opdateringer.

Mange apps opdateres for at udnytte nye funktioner i systemsoftware samt patch-fejl og sikre kompatibilitet.

3: Sikkerhedskopier iPhone eller iPad

Du skal absolut sikkerhedskopiere din IOS-enhed, før du installerer iOS 11. Backups giver dig mulighed for at gendanne en enhed og kan forhindre tab af data. Gå ikke over backup-processen, det er nemt.

Du kan sikkerhedskopiere til iCloud eller iTunes eller begge dele.

For iCloud skal du åbne appen Indstillinger i iOS og trykke på dit navn for at få adgang til iCloud-indstillinger i de seneste systemsoftwares udgivelser. Gå derefter til "iCloud" og til "iCloud Backup" og vælg "Back Up Now". Sørg for, at du har en frisk backup lavet lige inden du installerer iOS 11 opdatering.

I iTunes skal du blot slutte iPhone eller iPad til en computer med iTunes og vælge at sikkerhedskopiere. Du vil kryptere backupen i iTunes, så passwords, sundhedsdata og andre nyttige ting bliver gemt i backupen, da det gør det nemmere at gendanne. Husk, at iTunes 12.7 fjerner App Store, så appbackups er ikke længere en del af iTunes-sikkerhedskopier, men de skal downloades igen.

4: Installer iOS 11 og nyd!

iOS 11 er en gratis softwareopdatering til iPhone, iPad og iPod touch. Du kan opdatere til iOS 11 via iTunes på en computer eller via appen Indstillinger i iOS selv. Indstillinger-appen er typisk den nemmeste måde at installere en softwareopdatering på.

Vær sikker på at du har sikkerhedskopieret din iPhone eller iPad, før du installerer iOS 11!

Den officielle iOS 11 udgivelsesdato er 19. september. Den utålmodige kan dog downloade iOS 11 GM lige nu via det offentlige beta-program eller med IPSW.