Den billigste måde at sende en fax på

Hvis du sender faxer ofte, kan det være en klog beslutning at investere i din egen maskine og faxlinje i stedet for at betale andre for at sende faxer til dig. Hvis du er en person, der sjældent faxer, er det spildende at bruge penge på en faxlinje. Der er mange billige måder, du kan sende en fax på. Afhængigt af din placering kan du muligvis faxe gratis.

Besøg forretningscentret i dit boligområde. Mange eksklusive samfund tilbyder gratis faxtjenester i forretningscentret som en tilladelse til beboere i samfundet. Gratis faxfunktioner vil variere efter samfund.

Gå til dit lokale bibliotek for at sende en fax. Afhængigt af biblioteket vil du blive opkrævet omkring $ 1 til $ 3 pr. Side. Nogle biblioteker tillader endda dig at sende et par sider gratis.

Send en fax via dit lokale arbejdsformidlingskontor, hvis du faxer en jobansøgning eller genoptager. Lokale arbejdsformidlingskontorer leverer ofte denne service.

Send din fax fra et hotelforretningscenter, hvis du bor på et hotel. Nogle hoteller tilbyder gratis faxtjenester som en tilladelse til hotellets gæster.

Besøg en lokal kontorforretningsbutik, såsom FedEx Kinkos. Du kan forvente at betale omkring $ 1 til $ 2 pr. Side.